Драгана Мирковић остала у шоку кад јој је син рекао са ким је у вези!

Певачица је једна од ретких чија је каријера без скандала било које врсте, а и сама је својевремено рекла деца не желе да јој се медијски истичу.

Забава 11.12.2019 | 13:00
Драгана Мирковић остала у шоку кад јој је син рекао са ким је у вези!
- У данашње време млади људи само желе да буду у центру пажње, да су виђени, а моја деца не, они нису у том фазону, рекла је певачица и додала како њена деца сматрају да је приватност нешто највредније те како јој је син једном рекао да жели да га људи воле због њега, а не због тога што је син Драгане Мирковић.

Драгана се веома изненадила када јој се син саопштио ко је његова девојка.

- Девојка мог сина је кћерка мојих кућних пријатеља. Кад сам то чула рекла сам: “Марко, па шта ми то радиш! Немојте да ми покварите пријатељство!” - испричала је Драгана кроз смех у једној емисији.



Она је открила пред камером и то да са својом децом и супругом у кући прича на српском језику и објаснила зашто то чини.

- У кући се прича на нашем језику да се не би осетило код њих да живе ван земље. То је нешто што деца морају да имају. Обожавају бабу и деду и воле да дођу у село. Њима је то сасвим другачије од онога како ми тамо живимо, чак су доводили и пријатеље Аустријанце - поносно прича певачица.

Извор:Република.рс Фото:СТ.В.Лукић

Коментари / 0

Оставите коментар