Медицинска сестра украла бебу из болнице

Медицинска сестра у Пакистану ухапшена је због сумње да је украла бебу из болнице како би је дала својој тетки која нема дјеце.

Свијет 10.12.2019 | 20:28
Медицинска сестра украла бебу из болнице
Тек рођена дјевојчица узета је из болнице у Балочистану, на југозападу земље. Породица прво није била свјесна да је дијете нестало јер их нико није обавијестио да је жена родила близнакиње. Мајка која је била у веома лошем стању након порођаја није ни схватала да другог дјетета нема. Све је откривено тек када је схватила да јој једна беба фали, пише "ББЦ".

Абдул Хамид, дјевер, одвео је трудницу Џамилу Биби у болницу. Како је рекао, након порођаја им је дато једно дијете и речено да могу да иду кући јер је све у реду.

Ипак, та беба коју су одвели кући је умрла.

"Џамила је у петак, када се опоравила, питала гдје је друга дјевојчица. Били смо запањени", додао је он, преноси "Телеграф.рс".

Након што је то откривено, ухапшена је медицинска сестра која је била дежурна у ноћи када је дошло до порођаја. Помогло јој је двоје колега и дијете је дато њеној тетки која је у браку 17 година, али без дјеце. Ухапшене су укупно четири жене.

(Независне)

Коментари / 0

Оставите коментар