Халид оптужио бившу љубавницу да је осуђивани нарко дилер и лажни банкар!

Халид Муслимовић појавио се на суђењу у Основном суду у Бањалуци по оптужби бивше љубавнице Соње Башић да ју је брутално претукао у јулу 2018. године и покушао да убије, а његова изјава после суђење да је Соње бивши осуђивани нарко дилер је шокантна.

Забава 10.12.2019 | 21:00
Халид оптужио бившу љубавницу да је осуђивани нарко дилер и лажни банкар!
На суђењу, које је трајало 40 минута, изјаву је дао судски вештак Милан Србић који потврдио да је су повреде које је задобила Соња настале ударцима.



Халидов адвокат позвао је на следеће саслушање три сведока, које је суд уважио и заказали треће рочиште за 30. јанура. Сви сведоци које је музичарев адвокат предложио су музичари који су ту ноћ свирали са с Халидом. 

По изласку из суда фолк певач је за Курир рекао шоканте тврдње да је Соња у ствари наводно, осуђивани нарко-дилер.

"Докле људи, опет. А она је осуђивани нарко дилер. Она је у Аустралији на социјали. Она је банкар са друге стране пулта, три пута је кривотворила документа да би узела кредит на туђа имена", рекао је Халид после суђења, а на питање да ли за то има доказе, рекао је да то испитају медији.



Извор: Курир.рс  Фото: Принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дс

11.12.2019 10:59

и сад пошто је тако, он њу није тукао јел ето то је доказ. Смијешно таман да је убица јеси је тукао или ниси о томе је ријеч.

ОДГОВОРИТЕ