Бора након операције рака тражи љубав свог живота!

Певачка легенда Бора Дрљача вратио се на сцену само три недеље након операције рака дебелог црева и открива да тренутно нема емотивну партнерку, али да је спреман да нађе ону праву.

Забава 10.12.2019 | 17:00
Бора након операције рака тражи љубав свог живота!
Бора је сахранио две супруге, а за Српски телеграф признаје да не прекида потрагу за правом љубављу и да му се многе даме удварају.

- Тренутно немам девојку. Имао сам две супруге и обе су умрле. Једна је преминула пре 12 година, а друга, моја велика љубав Рада, која ме је неговала као бебу, ускоро ће бити годину дана како је умрла. Доста ми се жена јавља, много их је удовица, а ја разматрам која има шансе - признаје нам популарни певач и истиче да партнерку није тако лако изабрати.

- Није то као када идеш у робну кућу, па узмеш одело. Мора да постоји нека хемија. Ако дође нешто, добро ће ми доћи јер тешко је сам живети. Хвала богу, имам два сина и добру снају, која ме чува и спрема ми - прича Бора.

У избору лепше половине легендарни певач није захтеван у погледу изгледа и особина јер сматра да за Старог вука нема грешке.

- Све жене волим. Свака је лепа и згодна на свој начин. Све су добре за онога ко има добар апетит, а ја га имам за жене и јело. Стари вук је још у пуној снази - закључује Дрљача за Српски телеграф.



Извор:Република.рс/ СТ Фото:принтсцреен/Е-стоцк

Коментари / 0

Оставите коментар