Мирослав Илић има 8 дана да уради ДНК!

Певач Мирослав Илић није дошао на суђење у понедељак на којем би требало да се утврди да ли је он биолошки отац америчком лекару Девину Антоновићу.

Забава 10.12.2019 | 12:56
Мирослав Илић има 8 дана да уради ДНК!
Виши суд у Београду је 18. октобра 2019. фолк певачу и Девину Антоновићу наредио да у року од 30 дана однесу брис у Институт за судску медицину у Београду да би се ДНК анализом коначно разјаснило да ли је Илић Девинов отац.

- Лекар је у овлашћеној установи у Америци дао брис и послао га је у Београд, али певач то није урадио, нити се појавио на заказаном суђењу у београдској Палати правде. Његови пуномоћници су обавестили суд „да му ових дана није било добро“, а када је добио нови рок од осам дана да се изјасни да ли хоће да однесе брис, навели су „да не знају када ће моћи да оде Институт за судску медицину, јер вероватно неће бити у земљи!“ - наводи извор близак суду.

Фолк певач сада наводно оспорава идентитет Мирјане Антоновић јер је неколико пута мењала презиме.

- Пуномоћници „славуја из Мрчајеваца“ су вели да Мирјана наима четири различита идентитета. Тражили су да се утврди да ли је у свим документима иста особа уписана као Девинова мајка. Као аргумент за то су навели да она у изводу из матичне књиге рођених има једно презиме, а у тужби за утврђивање очинства, која је по закону поднета против оба родитеља - друго презиме - каже извор, наводећи да су на тај начин покушали да направе циркус од суђења.

По Закону о парничном поступку, не постоји могућност принудног узимања ДНК узорка, нити је прописана казна за одбијање. Међутим, то је пресудно приликом одлучивања суда. Ако фолк певач одбије ДНК анализу, онда се изводе други докази. У овом спору је јавност искључена и могу да присуствују саслушању фолк певача, Девина и Мирјане Антоновић.



Мирослав Илић није се јављао на телефон.

Мирјана Антоновић, која тврди да са Мирославом Илићем има сина Девина показала је њихове заједничке фотке из кревета као доказ да су били љубавниц. Против ње се у Првом основном јавном тужилаштву у Београду води истага због сумње да је прогањала певача, због чега је она 15. октобра допутовала из Америке са гомилом доказа да би потврдила да су били у вези. Фолк певач је терети да му је 2017. слала и по 20 порука на дан и тако га узнемиравала. Она је то демантовала фотографијама на којима се види да леже загрљени у кревету и љубе се.

Извор:Ало.рс Фото:Ало

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

В И Л И

10.12.2019 13:09

Г. Илић људски је признти дијете.

ОДГОВОРИТЕ