Са 17 је остао на улици, а са 22 је успјешан човјек

Хари Сандерс има само 22 године и већ је генерални директор компаније, али овај младић из Мелбурна није увијек живио лагодно. Након што је са 17 година напустио школу, убрзо је остао препуштен сам себи и остао на улици.

Свијет 10.12.2019 | 11:13
Са 17 је остао на улици, а са 22 је успјешан човјек
Међутим, имао је кеца у рукаву: 2015. године, непосредно прије него што је постао бескућник, основао је “СтудиоХаwк”, агенцију за оптимизацију претраживача која повећава саобраћај на пословним сајтовима. Сада очекује да ће му у предстојећој години компанија донијети зараду од три милиона долара.

Младић, који је прешао пут од бескућништва и живота са “зависницима од хероина” до власника компаније која обрће милионе пред крај године, подијелио је неколико савјета који ће вам олакшати да у 2020. постанете успјешни, преноси Блиц.

Напоран рад је једини начин да вам 2020. постане најбоља година у животу. Не започињите нову годину уморни, а то ћете постићи тако што ћете се још за вријеме празника припремити за оно што желите да радите.

Тако ћете пуни елана ући у нову годину. Међутим, имајте на уму и ово: да бисте били у стању да напорно радите, морате знати и када је вријеме да се опустите.

Није довољно рећи “желим да будем у доброј физичкој форми” или “желим унапређење”, каже Хари.

Свима је потребан подстицај. На примјер, ако желите да поправите физичку форму, мотив може да буде добар изглед или уживање у животу пуним плућима.
Уопште није битно да ли су ваши разлози небитни другима. То су ваши разлози, ваш мотив да успијете. 

Нова година је савршен тренутак да се отарасите свега што вам не доноси радост. Сви смо понекад затрпани стварима које више не желимо, стварима за које мислимо да су нам потребне, али које више не користимо.

Баците старе ствари које вам годинама стоје у фиоци како бисте направили мјеста за нове. Када очистите простор, очистићете и властити ум и створити простор за успјех.

Најбогатији људи су веома често пажљиви с новцем. Ако непрекидно само трошите, ваш новац вам неће донети ништа вриједно. Сљедеће године обратите пажњу на велике повољности и искористите их. Отворите рачун за штедњу и уговорите с банком директан трансфер на њега сваког мјесеца.

Родитељи су вам вјероватно говорили да будете оно што желите да будете, а то је и од кључног значаја да бисте се обогатили.

Ваш бренд можда неће увијек бити исти, али сада је тренутак да провјерите да ли одговара ономе што желите да постанете сљедеће године.

– Пазите шта постављате на друштвене мреже. Цијели свијет вас гледа – каже Хари.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар