Да ли се бивши капитен Звезде враћа на Маракану?

Најчитанији спортски медиј на Кипру – “Керкида” објавио је ексклузивно откриће: Вујадин Савић од јануара је опет у Црвеној звезди!

Фудбал 09.12.2019 | 19:11
Да ли се бивши капитен Звезде враћа на Маракану?
У тексту нема много детаља, нити је прича опширна, осим што се тврди да су и играч и Црвена звезда расположени да већ у јануару обнове сарадњу која је љетос изненада прекинута.

Како подсјећа Моцарт спорт, Савић је двије сезоне био стандардан у штоперском тандему код Владана Милојевића. Прво са Ле Талеком, потом са Дегенеком и Милуновићем. Био је замјеник капитена Милијаша, мада је у већини мечева носио капитенску траку јер Милијаш није играо, а дао је велики допринос европским успјесима Црвене звезде као што су уласци у Лигу Европе и Лигу шампиона, побједа над Ливерпулом, реми у Лондону са Арсеналом, као и у освајању двије узастопне титуле. 

Иако је зимус продужио уговор са црвено-бијелима до 2022. године, прилично изненађујуће је љетос напустио клуб пошто је на припремама изгубио статус стартера. Упркос важећем уговору, Звезда га је без обештећења пустила у АПОЕЛ са којим је потписао уговор на три године.

Вујадин Савић је за Звезду наступао и раније, од 2007 до 2010. године, а између та два мандата вријеме је провео у Раду, Бордоу, Дрездену, Арменији, Вотфорду и Шерифу.

(Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар