Син Ђорђа Балашевића верио девојку у Израелу!

Млади продуцент Алекса Балашевић, син Ђорђа и Оливере Балашевић, запросио је своју девојку Николину у Израелу, за шта је дуго чекао дозволу.

Забава 09.12.2019 | 16:00
Син Ђорђа Балашевића верио девојку у Израелу!
Иако о приватном животу ретко говори за јавност, те многи нису ни знали да је у дугогодишњој срећној вези са Николином, син славног кантаутора сада је испричао све детаље веридбе.

- Шест месеци сам чекао благослов Јерусалимске патријаршије и у Назарету, у манастиру Николаја мученика, заручио нас је епископ Романос, и то баш на Свету Петку. Чекао сам дуго тај благослов, био сам на ходочашћу и молио се за један овако леп догађај. Заручење је обављено и од тада носим прстен. Сада чекамо благослов за само венчање, односно брачну тајну. Волео бих да црквено венчање буде исто у Светој земљи. Људима у данашњем времену ово је можда необично, пошто се данас све мање и мање венчава и у цркви - испричао је Алекса Балашевић.

Алекса Балашевић је, иначе, направио бизнис на гладијаторским играма. Балашевић је дошао на идеју да у Нови Сад доведе Мегдан и да необичан борилачки спорт буде, након спортске рвачке каријере, основ његовог уласка у свет пословних људи.

Млади Алекса је од 2012. године и репрезентативац Србије у рвању. Ипак, Алексу није заобишао ни музички ген.


Извор: Ало.рс Фото: сцреенсхоот

Коментари / 0

Оставите коментар