Сестре Арадиновић заратиле због дечка, потукле се, одрекле а сад ово?!

Популарне певачице Едита и Индира Инди Арадиновић у више наврата биле су главна тема због њиховог турбулентног односа.

Забава 08.12.2019 | 12:00
Сестре Арадиновић заратиле због дечка, потукле се, одрекле а сад ово?!
Певачице су биле у жижи скандала и у јесен давне 2011. године, када су се, према писању једног недељника, тада потукле због извесног Вељка са Карабурме, бившег Индиног, а тадашњег Едитиног дечка. Због нарушавања јавног реда и мира тада је, како се писало, реаговала и интервентна полиција, а сестре су завршиле с прекршајним пријавама.

Седам година касније, Инди је шокирала јавност када се јавно одрекла млађе сестре.

- Замолила бих своју лажну сестру Едиту да не поставља мој спот на стори. Схватам њену потребу да похвали мој рад, али њено мишљење ми и те како није битно сада. Она зна зашто то пишем. С обзиром на то да сам блокирана од њене стране на истој мрежи од 2017. године без објашњења сматрам да је подршка сувишна и лажна. Врло тужно што неко нешто ради, да би испоштовао норме бизниса. Каква си у приватном, таква буди и у пословном свету. Увек иста и искрена ваша Инди - написала је певачица на свом профилу на Инстаграму прошле године и додала да, откад је њена сестра учествовала у једном шоу програму, "нико није могао нос да јој дотакне".



Ипак, након свега тога испливала је преписка познатих сестара која говори у прилог томе да су њих две дефинитивно закопале ратне секире. Наиме, Инди је на друштвеној мрежи поделила поруку за своју сестру:

- Сестро моја драга, следи своје снове, следи своје срце, нека ти сваки твој успех на путу омекша срце и позове на пут још једног "мелека" (анђела) са тобом да гради твоје снове и срећу... Ти си мој борац највећи и најбољи на свету - написала је Инди, на шта јој је Едита одговорила:

- Хвала ти, сестро моја!!! Волим те највише на свету!



Извор:Ало.рс Фото:инстаграм принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар