Велико славље у породици Живојиновић, сви им честитају!

Децембар у дому Живојиновића је месец славља. Једно од њих је годишњица брака, коју Брена и Боба данас славе 28 година проведених под брачним заветима.

Забава 07.12.2019 | 14:00
Велико славље у породици Живојиновић, сви им честитају!
- Ми то прославаљамо веома лако и једноставно. Волим да су сва моја деца на окупу са нама, са њиховим девојкама и супругама, Александром која је сада са нама. Отворимо флашу шампањца и да седимо да се дружимо и испричамо. Без велике помпе и гламура - каже кроз осмех Брена, која ће у новогодишњој ноћи забављати Београђане испред Народне скупштине.

Ипак у њеном дому празнична атмосфера је читав овај месец.

- Децембар је месец у ком заиста имамо много обавеза. Наручито оне обавезе које људи не виде, а то је да имате и неку комуникацију са својом породицом. Зато што су нашој деци потребне маме у децембру, а не само у другим месецима. Срећа што су сви одрасли, па они мени много више помажу, него ја њима. Веома сам срећна ове године, јер Боба и ја славимо данас 28 година брака. Славимо годишњицу. Потом долазе концерти 14. и 15. децембра у Загребу, који су углавном распородати. Потом следи позоришна представа која ме је заиста обрадовала, јер у животу сваког уметника увек се дешавају неке нове ствари које праве круну или надоградњу у његовом животу. Велика срећа у уметности је што на неки начин никада не можете да дођете до краја, јер се увек дешава нешто ново. Све док имате прилике да вас окружују креативни људи, онда је то савршено.



Брена не крије радост што ће позоришна представа чији су аутори глумци Владимир Алексић и Олга Димитријевић, бити о њој као феномену Југославије.

- Веома сам почаствована. То није представа о једној Лепој Брени где би причали о њеној биографији, ово је једна допуна у мом животу и каријери - сматра певачица која је два чека да види премијеру, али се нада и позиву на једну од проба.

- Још нисам видела пробе, чекам позив. Договорили смо се да када буду сложили целу представу да је видим.



Извор:Ало.рс  Фото:Ало/Рајко Ристић

Коментари / 0

Оставите коментар