Ђолетова супруга открила како се певач осећа после инфаркта!

Оливера Балашевић, супруга Ђорђа Балашевића који је средином новембра завршио у болници због уградње стентова након инфаркта, открила је како се сада осећа њен супруг.

Забава 06.12.2019 | 18:00
Ђолетова супруга открила како се певач осећа после инфаркта!
Она је у једном интервјуу где је описивала радњу своје книге "Планета двориште" објаснила да ли је Ђорђе Балашевић јунак њеног романа и том приликом откирла до сад непознате детаље о његовом стању.

- Пријатељи и сарадници који су имали прилику да је упознају у фази стварања називали су је биографијом, али не бих бркала успомене једне девојчице са тако озбиљном формулацијом. Ради се, пре свега, само о "фртаљу биографије", а Ђорђе је, наравно, јунак у оном делу када посумњате у себе и клонете под притиском оживљених успомена. Свакако да је најрадоснији тренутак био када се вратио из болнице и кад смо схватили да ће наша шала - да ће одсад бити "стент ап", а не стенд ап комичар - заиста звучати као шала - рекла је Оливера Балашевић.

А роман првенац Оливере Балашевић прича је о једној другој љубави, према спорту. Врсна гимнастичарка у четири спортске дисциплине, с прегрштом медаља и признања. Она је љубав према спорту и здравом животу покушала да пренсе на своје ђаке. Међутим, добила је отказ у школи, а причала је и спортским и сличним неправдама.

- У мојој књизи, помињући искуства и сазнања своје маме, која је тако једном приликом бурно реаговала на судијски лоповлук и неправду, а после још дуго мало који разговор на ту тему није могао проћи без помињања те две речи, још као девојчица научила сам од ње да се безуспешно трагање за правдом увек на крају претвори у безуспешно трагање за неправдом. У свом кратком, нажалост, професорском стажу нисам пропуштала прилику да својим ђацима испричам и понешто што није било у наставном програму, а чинило ми се да је имало везе с педагогијом.



Извор:Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар