Пријовићка у финансијској кризи, продаје стан!

Александра Пријовић продаје стан од 100 квадрата на Вождовцу који је купила пре шест година да би могла да исплати део кредита који је подигла за кућу на Бежанијској коси.

Забава 06.12.2019 | 17:00
Пријовићка у финансијској кризи, продаје стан!
Она је овај стан купила пре шест година, а сада, када јој је новац неопходан, решила је да му пронађе новог власника. Пријовићка и њен супруг Филип Живојиновић су кућу која се налази у Бренином и Бобином комшилуку платили чак 530.000 евра, а рата им је вртоглавих 6.500 евра. Због тога се Александра и вратила наступима само два месеца након порођаја, о чему је Курир писао.

- Александра има доста наступа, добро ради, али су јој и трошкови огромни. Она и Филип све сами плаћају, и када су куповали кућу, нису тражили Бренину и Бобину помоћ. Александри је кредит ставка која је мучи, па је одлучила да прода стан и исплати његов већи део. Стан на Вождовцу је празан, у њему јој бораве мајка или отац када дођу у Београд. Хтела је да га изнајмљује, зато је у његово реновирање уложила 20.000 евра. Урађени су гипсани радови, стављена је нова расвета, керамика у кухињи и купатилу, а промењен је и део намештаја - открива наш доброобавештен извор и додаје да је Филип прво био против продаје стана на Вождовцу, да би се затим сложио са жениним предлогом.

- Филип је емотивно везан за тај стан, чак и више од власнице. Када су њих двоје почели да се забављају, у њему су провели најлепше тренутке, он се тада уселио код ње. У њему су живели све док се нису венчали и преселили на Бежанијску косу - завршава наш извор и додаје да је чуо да је и кућа на Пријовићкино име и да је претходни власник одлично зарадио јер ју је он, кад ју је куповао, платио 200.000 евра.

Александри и Филипу кредит је оптерећење, јер је рата превисока. Цена њеног наступа је 10.000 евра, али од тога се одбија проценат за менаџера и хонорар за чланове бенда. И Филип пристојно зарађује, али очигледно да са својим зарадама нису могли да лако отплаћују кредит.

Позвали смо Живојиновиће за коментар, али нису одговарали на наше позиве до закључења овог броја.



Извор:Курир.рс Фото:Драган Кадић

Коментари / 0

Оставите коментар