Данас облачно и топлије, киша у Херцеговини

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити облачно и мало топлије у већини крајева, а у Сарајевско-романијској регији и у Херцеговини са кишом.

Република Српска 06.12.2019 | 08:21
Данас облачно и топлије, киша у Херцеговини
Током дана биће потпуно облачно са кишом у Сарајевско-романијској регији и Херцеговини, уз услове за пљускове праћене грмљавином, углавном на југу Херцеговине, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

На сјеверу и истоку углавном суво, гдје се магла или ниска облачност, по појединим котлинама и ријечним долинама, може задржати и већи дио дана.

Дневна температура ваздуха биће од четири до 10, на југу 12 степени Целзијусових.

Вјетар слаб, углавном јужног и југоисточног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура измјерена у 7.00 часова: Соколац минус 12, Шипово минус седам, Сребреница и Хан Пијесак минус пет, Тузла, Рудо, Дринић и Мркоњић Град минус четири, Вишеград, Фоча и Зеница минус три, Приједор, Градишка, Добој и Рибник минус два, Бањалука, Бијељина, Нови Град, Зворник и Србац минус један, Мраковица и Бјелашница нула, Гацко и Невесиње један, Чемерно два, Калиновик четири, Мостар пет, Билећа седам, Требиње девет и Неум 10 степени Целзијусових.

Висина снијега у 7.00 часова: Хан Пијесак осам центиметара, Мркоњић Град, Чемерно и Мраковица седам, Дринић шест, Рибник и Соколац пет центиметара.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар