Северина описала први викенд са сином!

Северина Којић, која је остала без старатељства над сином Александром, који је прена одлуци суда додељен Милану Поповићу, написала је веома потресну исповест о њеном првом викенду откако је изгубила сина.

Забава 05.12.2019 | 15:00
Северина описала први викенд са сином!
Она је у форми дневника описала како је изгледао тај дан.

Будим се, 5.37, субота је. Супруг ми каже - спавај још мало. Пољубим га и кажем - а не, морам опрати косу, долази нам он... Александар ми увек каже - мама, како волим заспат уз твоју мирисну косу и зато јер си топла и мека. Сушим косу и гледам се, а у огледалу видим жену која ми говори: “Осуши косу, нашминкај се и обуци ону кућну хаљину коју он воли”. Долази ти он. Долази ми мој син у 10 сати. И моје мисли отпре се одједном распрше јер он се претвара у сваку моју мисао и свака моја мисао се претвара у њега.

"Зове ме моја мама око 7.15, и виче по далматински - алооо, долазим и ја из Сплита. Долази ми и мама, мојој срећи нема краја. Увек је знала кад и на који начин је требам. Кад је није било код куће, мислила сам да је то онда кућа без срца. Чудила сам се како ми дода марамицу пре него што кихнем, знала је кад ћу се разболити и по звону је знала коју сам оцену добила у школи. Мислила сам да има посебне моћи знања. Сад, кад сам мајка, знам како је знала. Једноставно знаш".


Извор:Курир.рс /Глориа.хр Фото:инстаграм принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар