Бренин син у вези са Богданином сестром!?

Стефан Живојиновић је смувао Бојану Родић, свастику Вељка Ражнатовића! Бренин син и сестра Цецине снајке Богдане су у вези четири месеца, али још не желе да се у јавности појављују као пар.

Забава 05.12.2019 | 14:00
Бренин син у вези са Богданином сестром!?
Упознали су се још прошле зиме на Копаонику, када је Бојана бацила око на Стефана и учинила први корак. Тад су само разменили бројеве телефона и започели дописивање, које је трајало дуго. Тек су се летос договорили да се виде и отад су заједно - прича наш извор и додаје:

- Бојана управо због Стефана све више времена проводи у Београду. Она није запоставила породични бизнис, па често комбијем развози пилиће од Титела до пијаце у Борчи. То је Стефану симпатично, никад јој није приговорио што се бави таквим послом.

Он је добио позивницу за Вељково и Богданино венчање прошлог месеца и тада је требало да се са Бојаном појави на том слављу.



Стефке је у одличним односима и са Вељком и са Анастасијом, чије песме је често јавно хвалио. Вељко га је позвао на свадбу, али он је тада био у Америци и није могао да дође. Бојана му је све време са свадбе слала снимке, чак му је рекла да су те ноћи неки Вељкови другови покушали да је освоје. Обоје су се смејали томе јер су сигурни у своју љубав. Осим тога, и Стефана често мувају девојке на наступима, па му Бојана никад није правила љубоморне сцене - испричао је извор.

Голупчићи јуче нису били доступни за коментар, па смо позвали Бојанину мајку Данијелу Родић и питали смо је да ли ће после Цеце и Брена да јој постане прија!

- Не могу ништа да вам кажем о томе! Не смем да дајем никакве изјаве, нећу ни да потврдим ни да демантујем - рекла је Данијела, која је била причљивија кад смо је питали о другој ћерки Богдани и зету Вељку:

- Богдана се супер осећа, одлично подноси трудноћу и много се радује што ће бити мајка. Знам да су померили медени месец, не знам када ће ићи на путовање јер Вељко има доста обавеза око тренинга и припрема. Баш је посвећен боксу.

Извор:Информер.рс Фото:Принсцреен/инстаграм

Коментари / 0

Оставите коментар