Јами: Имам дасу, прву класу, праву чоколаду!

Јасна Миленковић Јами коначно је срећна у љубави, и то са четврт века млађим политичарем којег крије од јавности.

Забава 04.12.2019 | 20:00
Јами: Имам дасу, прву класу, праву чоколаду!
Наиме, Јами и непознати 25 млађи политичар заједно су већ шест месеци, а Јами избегава да се са њим појављује у медијима због његове функције у политичкој партији.

- Јами никада није експонирала своје партнере у јавности и ја то поштујем. Упознали су се на њеном наступу када јој је поклонио букет црвених ружа. Месецима је долазио да је слуша како пева и одушевљавао се њеном енергијом. У почетку је то било пријатељство, али успео је да је заведе и сада су емотивни партнери - открила је блиска колегиница певачице и додала:



- Он савршено изгледа. Завршио је политичке науке и претендује да буде један од најтуцајнијих политичара код нас. Наравно, не смем да вам кажем у којој је странци јер ће се у том случају открити да сам ја то рекла - завршила је фолкерка која је инсистирала на анонимности.

И сама Јами је за поменути медиј потврдила да је у вези, те је истакла да не види проблем.

- Шта је ту чудно? Ваљда ја имам право да имам емотивног партнера? Ваљда двоје одраслих људи бирају с ким ће да буду у вези. Срећна сам и заљубљена, вољена сам и испуњена жена. То је све што имам да кажем. Имам дасу прву класу, праву чоколаду - додала је Јами.



Извор:Курир.рс/Старс Фото:принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар