Гоца не одустаје од борбе за потомсво са Рашом!

Гоца Тржан (45) открива да трећи пут иде на вештачку оплодњу, и то одмах после Нове године. Једна од најпопуларнијих певачица последњих шест година покушава да остане у другом стању, али без успеха.

Забава 04.12.2019 | 18:00
Гоца не одустаје од борбе за потомсво са Рашом!
Гоца говори о својој тешкој борби за потомство са другим супругом Рашом Новаковићем.

"Трећи пут идем на оплодњу вештачку. Морам да кажем да немам велика очекивања. Видећемо шта ће бити, знам само да нећу да падам у депресију, нити да се стресирам ако ни овог пута не успе", рекла је Тржанова.

Певачица прича да не може да остане трудна природним путем, па је до сада двапут ишла на вантелесну оплодњу. Не губи наду и поручује да неће одустати све док не добије и друго дете.

"Немогућност рађања и зачећа у овим временима је као епидемија. То је оно што људи треба да схвате и да се некако позабаве тим проблемом. Моје мишљење је да се треба редовно прегледати, што раније пробати инсеминацију, средити хормоне и друге ствари које не функционишу", саветује Гоца.

Она подсећа на то да није увек у женама проблем, већ и да мушкарци треба да се подвргну разним испитивањима.

"Мислим да мушкарци де треба редовно да се контролишу. Има оних који своје жене терају на прегледе, а после се испостави да су оне заправо здраве и да није у њима проблем. Драге моје даме, не покушавајте да угодите својим партнерима тако што кривицу сваљујете на себе. Ако не можете да затрудните - не значи да је проблем у вама, већ управо у вашем супругу, момку. Свакако треба заједно да одете код лекара", каже Тржанова.



Гоца се осврнула ина оне жене које се нису оствариле као мајке и поручује им да због тога не треба да се осећају мање вредним.

"Жену не дефинише само то што је мајка. Јежим се на реченице: "Смисао мог живота је да имам децу". То није истина. Има много жена које немају децу, а које су продуктивни чланови друштва, дивне тетке, ујне.. Баш је ружно то да те могућност размножавања ставља у бољи положај од жена које, нажалост, не могу да затрудне. Не треба то га да се плашите, само главу горе!", поручила је певачица.

Гоца се на крају разговора, као и обично, нашалила на свој рачун.

"Што се мене тиче, не бринем се, до шездесете и те како имам времена да добијем дете. Само лагано", рекла је певачица кроз осмех. 

"Границе су се помериле, многе жене се одлучују да постану мајке тек после тридесете, а има и оних жена које су у педесет и некој добиле прво дете. Само треба бити упоран, мислити позитивно и не падати у депресије уколико вантелесна оплодња не успе из првог пута. Живот је непредвидив, најлепше ствари се догоде када се најмање надате", закључила је Тржанова.



Извор: Курир.рс/Хит  Фото: Немања Николић

Коментари / 0

Оставите коментар