Нови естрадни рат певачица преко инстаграма!

Јелена Карлеуша и Емина Јаховић више нису другарице, а раздору естрадног другарства наводно је индиректно кумовала Наташа Беквалац.

Забава 04.12.2019 | 12:08
Нови естрадни рат певачица преко инстаграма!
Наиме, према тврдњама упућених, ЈК је замерила Јаховићки то што је Наташи понудила песму и с њом урадила дует упркос томе што су се њих две много пре тога договарале за сарадњу.

Како извор упућен у однос две певачке звезде наводи, Јелена је сматрала издајом то што ју је Емина заобишла и понудила сарадњу Беквалчевој.



- Јелена је полудела када је у медијима видела да Наташа и Емина најављују дует. Претходно се она договарала с њом и све је било готово завршено када је сарадња у питању, а онда је упала Наташа. Истог тренутка Емину је отпратила са Инстаграма, чиме јој је јасно дала до знања да је њихово пријатељство готово - говори добро обавештен извор.

- Емини у првом тренутку није било јасно зашто је Карлеуша отпратила, али су јој убрзо заједнички пријатељи објаснили због чега је Јелена љута. Уместо да је позове и објасни околности, Јаховићку је Јелена отпратила и ту је настао раздор.



Како даље саговорник наводи, дојучерашње пријатељице сада се оговарају на сав глас. Емина прича како је она подржала и бранила Карлеушу када није нико. Да је све најбоље причала у турским медијима о њој када су на сав глас писали како је варала њиховог Тошића. С друге стране, Карлеуша такође наводи да је била уз Јаховићку у најтежим тренуцима, када се разводила, и пружила јој максималну подршку.

- Јелена је очекивала да ће јој се Емина бар у неком тренутку јавити и објаснити јој због чега је урадила дует прво са Наташом, али тај позив није никада уследио. С друге стране, Емина се увредила што ју је Јелена без речи блокирала, па није желела да је позове и тако из ситуације која је могла да се реши разговором њих две више не причају - завршава извор.

Еминин ПР није одговарао на поруке, а ни Карлеуша ни њени сарадници.



Извор: Курир.рс/С.телеграф  Фото: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ти

04.12.2019 16:54

си болесно љубоморна особа!!!!!!! Не подносис ницији успјех незнас да се радујес кад је неко срецан! Зао ми је али ти си негативна особа!!!!

ОДГОВОРИТЕ