Дара се правда: Пила сам виски па ми излетела увреда!

Након што су је многи осудили јер је омаловажила државне школе називајући их сељачким, Бубамара се огласила на Инстаграму и правдала се да је алкохол крив за све.

Забава 03.12.2019 | 13:00
Дара се правда: Пила сам виски па ми излетела увреда!
Дара Бубамара не престаје да се вади како није хтела да увреди децу која иду у државне школе рекавши како су то сељачке школе.

Она се напрасно сетила да је ипак изговорила ужасну увреду, а из амнезије је изашла када је Курир објавио тонски запис њеног интервјуа.

Она је најпре, одмах након што је Курир у писаном издању  објавио њен интервју, појурила да демантује и тврдила како она то није рекла. - Ево како се служе лажима да би имали кликове на порталима и читаност новина! Никад не бих понижавала људе и рекла тако нешто за школе какве сам похађала ја, мој брат, моји пријатељи и сви људи око мене - написала је Радојка Кесић.

Наравно да нисмо ми ти који смо се послужили лажима. Одмах смо на сајту објавили аудио-снимак интервјуа у којем се јасно чује да је Дара рекла баш оно што смо цитирали у тексту. Схвативши да више нема куд и да не може више да лаже и на медије пребацује кривицу, певачица се огласила путем лајва на Инстаграму и признала да је увредила ђаке у државним школама, правдајући се да је била пијана.

- То, сељачка школа - била сам испровоцирана од стране новинара на снимању новогодишњег програма, уморна, можда и мало попила с колегама на прослави. Прославила сам куповину новог аутомобила, па сам попила неколико чаша вискија. И такав одговор ми је излетео, а пренет је у погрешном контексту - почела је она, а потом се огласила и писаном изјавом:

Без разлике

- Хтела сам да нахвалим школу мог сина. Нисам хтела да направим разлику између државне и приватне школе у смислу квалитета или деце, већ у смислу дисциплине деце и њихове заштићености и изолованости од насиља и дилера. Израз „сељачки“ није био најбољи, хтела сам другу ствар да истакнем, да метафорички објасним да деца у Костиној школи не виде њега другачије од себе.



Извор: Курир.рс Фото: Дамир Дервишагић 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сима

03.12.2019 23:34

Која каластура.

ОДГОВОРИТЕ