Наташа Беквалац воли да ризикује!

Наташа Беквалац недавно је жарила и палила друштвеним мрежама због бројних изјава, али најновијом бацила је све на под! Наиме, певачица је истакла да јој ризици увек нешто донесу, те да у последње време то много воли да ради.

Забава 01.12.2019 | 19:00
Наташа Беквалац воли да ризикује!
Такође, не прија јој да буде одвојена од публике када наступа, већ да јој и те како годи уколико је у могућности "да се дира" са фановима.

"Све ми је симболика, ја волим да гледам знакове поред пута, да некако цео концерт буде у неким лепим порукама, тако да нисам могла да одабрем бољи датум, него дан кад се слави љубав. Иако сваки дан треба да буде такав, али ето 14. фебруар нам је свима усађен као дан љубави", почела је она у "Премијери, викенд специјалу", па наставила: "Ја музику, шоубизнис, мој посао који је уједно и моја љубав, не гледам како на то гледа већина мојих колега, мислим да људима треба забаве, није поента само изаћи и отпевати своје највеће љубави. Ово неће бити само концерт већ 'СОС за љубав' шоу. Мислим да нам свима фали те забаве, ја сам неко ко воли шоу и мислим да смо сви жељни те забаве. Треба пуно енергије, снаге и кондиције, тенинзи нису само кондициони, него и певам на траци. Онда сам схватила да не умем да се снађем, кад сам у тој акцији, кад да узмем дах, то су посебне технике. Ја сам као мајмуница, волим све што ми је ново. Јако сам захвална, лепо се забављамо, креативци су око мене, а то је енергија која је мени природна, севају неке нове идеје, лепо је бити у друштву који су тако талентовани и креативни. Увек кад радиш неки пројекат постоје нека ограничења, а ово је пројекат где свако може да издивља у свом неком сегменту. Сцена је огромна, па трпи и претеривање, ког у мом случају има доста", испричала је Беквалчева. 




Певачица је признала да јој подршка њених најмиљих највише значи и да никада не би могла да направи концерт а да није сигурна да је њена породица уз њу.

"Укључена је моја породица емотивно, да ми дају ту неку врсту мира, да ја знам да је у мојој кући све у реду и да могу да функционишем. То је једино што ја од моје породице сад тражим. Имали смо један велики састанак, где су ме умирили, и после чега сам могла свим срцем и душом да упловим у концерт, јер да нешто није функционисало ја бих се извинила екипи, јер се знају приоритети", рекла је она. 

Тим који ради, труди се и улаже заједно са њом је нов, млад и веома амбициопзан, а такође - обожава изазове. 

"Ја у последње време много волим да ризикујем и ти ризици ми увек нешто донесу, тако да сам баш у великом ризику, у тој енергији сам улетела у концерт и дала шансу неким младим људима који немају искуства, али видим да из њих куљају идеје, пре сам за то него за неко искуство које је проверено и уљуљкано, хајде кад већ ризикујемо, да то буде до краја", истакла је Ната. 

Контакт са публиком јој и те како значи. 

"Гледала сам разне светске звезде, закључила сам да, и кад је концерт прескуп, као што ће бити и наш, и кад је сценографија феноменална, али ако извођач нема контакт све пада у воду. Ако се не укључиш превише, све буде феноменално, али нешто фали, фали то што је најважније, све што радимо пада у воду ако ти не можеш да уђеш у везу, у срце сваког човека. У Тивту сам схватила, после сам била и Арени на концертима, мени би као извођачу засметало што је публика одвојена од извођача. Немој ми одвајати, ја морам да се пипнем и лизнем са њима. Ја функционишем када ми пруже и онда могу да обрћем ту енергију, мени треба да се ја дирам са мојом публиком", зкључила је она. 



Извор: Курир.рс Фото:принтсцреен ПВС

Коментари / 0

Оставите коментар