Викторија Бекам коначно проговорила о "Спајсицама"!

Иако је била неизоставни део чувене групе "Спице Гирлс", Викторија Бекам (45) одбила је да учествује у поновом окупљању девојака, о чему је причала приликом гостовања код славне Елен Деџенерис.

Забава 30.11.2019 | 16:00
Викторија Бекам коначно проговорила о "Спајсицама"!
Чим је турнеја била најављена прошле године, одмах се сазнало да Викторија неће учествовати у њој, чиме је растужила фанове. Ипак, девојкама је пожелела сву срећу на турнеји, чиме је и потврдила тада да неће бити део ње. Сада је о томе причала и код славне америчке водитељке, наводећи како је сада друга особа.

- Истина, пуно сам се зезала тада, а и даље сам блиска с девојкама. И јако сам поносна на њих, због свега што су направиле. Поновно окупљање после толико година је велики успех - изјавила је Викторија, а потом признала због чега је одустала од окупљања.



- Волела сам то док сам то радила. Сада се осећам као потпуно другачија особа. Сада имам четверо деце и заузета сам свим оним што радим - истакла је Викторија и додала како једноставно није осећала да је то права ствар. Упркос свему томе, напоменула је да ће се увек осећати као чланица групе и "Спајсица".

Викторија и Дејвид Бекам један су од најславнијих и најскладнијих парова, а летос су на јахти код Елтона Џона показали да се и даље воле истим жаром као некада. Венчали су се у јулу 2009. године близу Даблина, а спекулише се да је њихово венчање коштало око милион евра.



(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар