Лудница Црног петка -стампедо, туче и јурњава за попустима!

Црни петак поново је изазвао помаму међу купцима широм света, а на друштвеним мрежама се могу видети снимци сцена хаоса из САД, Бразила, Јужноафричке републике и других земаља.

Занимљивости 29.11.2019 | 21:00
Лудница Црног петка -стампедо, туче  и јурњава за попустима!
Чувари у тржним центрима широм света имали су пуне руке посла и током овогодишњег Црног петка, мада статистика показује да многе муштерије бирају наручивање преко интернета уместо гужвања по продавницама.

Како то изгледа погледајте  ОВДЕ

У жељи да искористе велике попусте и до 50 одсто, амерички медији преносе да су испред бројних продавница у раним јутарњим часовима почели да се формирају редови за чекање.

Уз велики број људи жељних да дођу до јефтиних телевизора, одеће и других производа, неминовно је да је дошло до вербалних сукоба, а чак су и физички обрачуни забележени у неколико продавница у Пенсилванији и Калифорнији.

Сличне хаотичне сцене могле су се видети и у Јужноафричкој републици, где су одмах по отварању тржних центара почели стампеди.

Како то изгледа погледајте ОВДЕ!

Бразил такође није био поштеђен што се купохоличарске маније тиче, а у Сао Паолу су се могли видети људи како падају једни преко других у трци за јефтиним телевизорима.

У Великој Британији било је много мирније, а људи су одлучили да искористе чари онлајн куповине, па је тако од више од три милијарде евра потрошених, преко интернета купљено робе у вредности од две и по милијарде.



Сцене у британским продавницама биле су далеко цивилизованије од оних из 2014. и 2015. када су десетине хиљада људи похрлиле на продавнице одмах по отварању.

Слично стање било је и у другим европским градовима, где су многи одлучили да из комфора свог дома искористе попусте.



Извор:Ртс.рс

Коментари / 0

Оставите коментар