Ниш: Студент избо колегу,а чекићем тукао колегицу

- На Електронском факултету у Нишу један студент избоден је ножем и збринула га је екипа Хитне помоћи, док је други приведен због напада, потврдили су из нишке Полицијске управе.

Србија 29.11.2019 | 11:34
Ниш: Студент избо колегу,а чекићем тукао колегицу
Полиција је и даље у холу факултета, а наводе да је њима око 10.15 пријављено да је 19-годишњак оштрим предметом повредио другог 19-годишњака, пишу Јужне вести.

Екипа је одмах изашла на лице места, ухапшен је нападач. Обавештено је Више јавно тужилаштво по чијем налогу ће се вршити увиђај и утврдити све околности - кажу у полицији.



Нападач одмах ухапшен, а очевици кажу да су се бруцоши сукобили у холу и да се цела ситуација којој су сведочили бројни студенти одвијала брзо.

Наводно, студент нападач јурио га је ножем по ходницима факултета. Двапут га је убо у врат - каже један од студената. О броју убода и степену повреда још нема званичних информација.

Према писању београдских медија, Нишлија Б.С. (19) студент Електронског факултета избо је јутрос око 10.15 сати ножем колегу Ј.М. (19), док је девојку, такође студенткињу ове високошколске установе изударао чекићем.



Нападача је савладало обезбеђење факултета које је позвало полицију па је Б.С. ухапшен, пише Телеграф. Како се сазнаје, повређени студент је задобио два убода ножем у главу, испод и изнад увета, примљен је у Клинички центар али није животно угрожен. Незванично, мотив је љубомора.

Полиција обавља увиђај.

(Курир.рс/Јужне вести)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Каја

29.11.2019 15:21

страсно.сто сколованији то безобразнији.

ОДГОВОРИТЕ