Наташа јавно подржала Северину: Дубоко сам потресена!

Наташа Беквалац јавно подржала колегиницу у најтежем периоду њеног живота.

Забава 28.11.2019 | 22:00
Наташа јавно подржала Северину: Дубоко сам потресена!
Поп певачица Северина Којић данас је званично изгубила старатељство над седмогодишњим сином, о којем ће се од сада старати отац Милан Поповић. ,,Према привременој мери судије Општинског грађанског суда у Загребу Тее Голуб, Северина ће сина моћи да виђа два пута недељно поподне и сваки други викенд од суботе ујутру до недеље увече, а осим тога, Поповићу ће морати да плаћа и алиментацију.

Ова вест наишла је на велики одјек у јавности. Северини је међу првима јавно пружила подршку поп звезда Наташа Беквалац, која је и сама својевремено водила сличну битку. Беквалчева је признала да ју је вест о одузимања старатељства Северини оставила без текста.

- Одавно ништа страшније нисам чула, дубоко сам потресена... И ја сам била у процесу који је био јако стресан и који не може да се пореди са стресом који она доживљава годинама, али ја не знам шта треба да се догоди да дете буде очупано од мајке из које је испало... Шта то треба да се деси?! Ја не знам какав је тај процес био, шта је доказано, шта није доказано, али ја познајем Северину и сматрам је предивном особом. Сигурно да је таква и мајка свог јединца. Не знам шта треба да се догоди да дете буде очупано од мајке... - шокирана је била Беквалчева, која је признала и да је са колегиницом у више наврата водила разговоре о борби за старатељство кроз коју су обе прошле.

- Неколико пута смо причале о томе, али то су ствари где ни она ни ја нисмо певачице, самим тим те ствари нису за новине... Тад смо само две жене, две мајке.



Извор:Ало.рс Фото: Сцреенсхоот
 

Коментари / 0

Оставите коментар