Северини суд одузео сина Александра, певачица у сузама!

Северина Којић (47) изгубила је спор са Миланом Поповићем (54) око старатељства над сином Александром!

Забава 28.11.2019 | 12:35
Северини суд одузео сина Александра, певачица у сузама!
Судија Теа Голуб јутрос је, 28. новембра, у Општинском грађанском суду у Загребу, донела привремену меру којом одлучује да дете живи са оцем Миланом, који ће самостално бринути о здрављу и образовању детета.

Голуб у одлуци није навела на којој ће адреси дечак живети.

Иначе, Северинин адвокат Мате Матић пре два дана поднео је кривичну пријаву због наводне повреде права детета. Наиме, након инцидента у Основној школи Матија Губец коју дечак похађа, када је наводно био затворен у школи јер мајка није дошла по њега, а отац није дозволио да га из школе преузме друга особа, дечак је био истраумиран и препорука лекара наводно је била да не иде у школу.

Међутим, Северина је против Милана поднела кривичну пријаву пошто је дете водио у поменуту школу, мимо њеног пристанка.

Привремена мера значи да Северина већ данас сина треба да преда оцу, који га по одлуци суда може одвести у Србију или на неку другу адресу, где ће даље бринути о њему.

Северинини правни заступници ову одлуку покушаће да оспоре, с обзиром на чињеницу да су против Милана Поповића поднели кривичну пријаву због наводне повреде дететових права.

- Задовољни смо с пресудом иако још није правоснажна. Надамо се да ће се мајка држати привремене мере - рекао је Миланов адвокат након рочишта, за 24сата.хр.

Северина ће након овога сина виђати два пута недељно, поподне, као и сваки други викенд од суботе ујутру до недеље увече.



Након пресуде огласила се певачица:

- Не знам шта бих вам рекла. Нисам ово очекивала због тога јер је направљен преседан у поступању - рекла је гушећи се у сузама Северина Којић за Јутарњи.хр.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар