Вујовић није више селектор Словеније

Славни рукометаш и тренер Веселин Вујовић није више селектор Словеније!
 
 

Остали спортови 27.11.2019 | 15:45
Вујовић није више селектор Словеније
Вујовићу је уручен отказ месец и по дана пред старт Европског првенства.

"Управни одбор Рукометног савеза Словеније на данашњој сједници једногласно је одлучио да раскине уговор о сарадњи са Вујовићем, који је на клупи наше селекције био од маја 2015. године. Након више од четири године одличне сарадње, засићеност унутар националног тима недавно је почела да узима маха, што би могло да значи значајно ограничење и превелики ризик за предстојеће првенство", наводи се у саопштењу РС Словеније.

Међутим, Вујовић, који је истовремено и тренер Загреба, за македонске медије објаснио праве разлоге разлаза.

Реч је о побуни словеначких репрезентативаца. Неколицина је уценила Савез поручивши да неће играти ако Вујовић остане селектор.


Вујовић тврди да је отпуштен због испада на тајм-ауту током недавног меча Загреба са Мешков Брестом у СЕХА лиги. Тада је једном играчу рекао:

"Умри, бре, јеб** ти живот да ти јеб**! Умри да те више не гледам!".

Загреб, у чијим редовима је неколико словеначких играча, је у серији лоших резултата, па је некадашњи прослављени репрезентативац изгубио живце.

"Мислим да је то због онога што се догодило на минуту одмора на утакмици ППД Загреба. То је довело до побуне других играча. Довели су ме због мог картактера, а сада и склонили", рекао је Вујовић.

(Курир спорт)

Коментари / 0

Оставите коментар