Ледени дани све ближе, жива на термометру пада

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити претежно суво вријеме, уз умјерену до претежну облачност, док се у вечерњим часовима могу очекивати киша и пљускови.

Република Српска 27.11.2019 | 14:35
Ледени дани све ближе, жива на термометру пада
Дневна температура ваздуха износиће од 12 до 18 степени Целзијусових. Јутро ће бити претежно облачно са мјестимичном кишом на југу и температуром ваздуха од шест до 12 степени Целзијусових, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

У Херцеговини ће током читавог дана повремена падати киша и пљускови праћени грмљавином, гдје се локално могу очекивати и обилније падавине, нарочито у другом дијелу дана. 

Дуваће слаб до умјерен вјетар јужног смјера, док локално повремено може бити и јаких удара југа, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура данас у 13 часова
Бјелашница један, Соколац и Бугојно пет, Иван седло и Зеница шест, Сарајево, Фоча и Рудо седам, Јајце осам, Бијељина, Хан Пијесак и Вишеград девет, Брчко, Калиновик, Сребреница и Гацко 10, Мостар, Невесиње, Зворник, Мркоњић Град и Тузла 11, Приједор 12, Бањалука, Добој и Билећа 13, Требиње 15, те Бихаћ и Неум 16 степени Целзијусових.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар