Откријте ко су људи који износе новац из РС (ВИДЕО)

Посланик у Клубу СДС-а у НСРС Небојша Вукановић позвао је данас предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића да јавности открије ко су привредници, који по његовом признању, капитал из Републике Српске износе у иностранство.

Република Српска 27.11.2019 | 13:32
Откријте ко су људи који износе новац из РС (ВИДЕО)
Вукановић је рекао да премијер не би смио остати недоречен и да би поред имена, требао рећи и колико су новца ти људи изнијели из Републике Српске.

„Пошто је премијер данас у обраћању посланицима рекао да је незадовољан чињеницом да поједини привредници капитал из Републике Српске износе у иностранство, он би требао одговорити и да ли су у питању људи блиски власти“, казао је Вукановић, додајући да би било добро да грађани знају ко то из владајуће структуре има фирме, некретнине и капитал у иностранству.

Вишковић је данас рекао у НСРС да му је жао што појединци износе капитал у друге земље, умјесто да улажу у Републици Српској.

Говорећи о пореској политици у Републици Српској, Вукановић је рекао да су порези и доприноси нереално високи и да дјелују дестимулирајуће на потенцијалне инвеститоре.



БН ТВ

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Вук

27.11.2019 14:07

Вукане, свака ти је на мјесту! Одајем ти велико признање на храбрости да им све скресес у лице . Такви као ти се радјају једном у 100 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леми леми

01.12.2019 05:12

Ма све оке.али.али.кад цете ви опозиција давати одговоре.истразили реци .народу .Дати ресења понудити несто конкретно за народ како би народ гласао за вас .вец као баба симана бла.бла.Гусите напредну омладину која бих имала ресења горе него владајуци тако да ти доде да сте сви исти.Исте формуле и Баја није на тенковима досо на власт вец рекао да це све вас похапсити а није никога па је народ гласао за њега .Морамо вољу народа постовати.а и ви могаобих вас мало едуковати статомодни сте .Зар не приметите практицна ресења на сваком цоску за бољитак народа нецете никад добити изборе ви то знате.али и вама лепо????????

Name

буха

27.11.2019 16:08

Наведите ко не износе. Мислим да тог/тих нема!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милићи

27.11.2019 20:26

Премијер прозива себе, изнио је он тога доста

Name

НАДА ПЕТРОВИЦ

28.11.2019 06:45

ЗАСТО СУМАРИЈЕ ПРОПАДАЈУ КО ИХ ПЉАЦКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брзи

28.11.2019 10:36

Куку нама са оваквим.