Борјан без длаке на језику: Неки играју због пара

Милан Борјан је против Бајерна бранио све што се бранити могло, нажалост таквих ситуација није било много у високом поразу. Након меча је без длаке на језику оценио игру шампиона Србије у дуелу са најбољим тимом Њемачке.

Фудбал 27.11.2019 | 10:17
Борјан без длаке на језику: Неки играју због пара
Истакао је да идеје стручног штаба на терену не успијевају да изнесу и да се из грешака примају голови.

– Ништа, реално треба да се погледамо у очи, много је тешко причати, треба да се погледамо у очи и да видимо да ми нисмо за ово такмичење. Да будемо реални. Да будемо реални, недопустиво је да сваку утакмицу примимо много голова, а много слабо играмо. Оно што стручни штаб тражи то не урадимо на терену и све кроз наше грешке примамо голове и сваку утакмицу завршимо са по четири, пет голова. За мене је много тешко. Не могу да причам за остале, али мени је лично много тешко и жао ми је што сав овај народ који дође да нас подржи не заслужује овакве резултате, заслужује много више. И шта ћемо, иде живот даље – рекао је Борјан послије меча.

Истакао је да клуб и навијачи ово нису заслужили.

– Много ми је тешко, јер на оваквим утакмицама треба да уживаш, да играш за грб, не играш овдје за паре. Овде играш за грб и ове људе који дођу на стадион. Много је тешко, треба да анализирамо све, кажемо једни другима шта мислимо и видимо како да се вратимо на стазе успјеха. Звезда ово не заслужује. Искрено. Не заслужује, ја се први извињавам навијачима због убједљивих пораза – додао је Звездин голман. 

За прољеће у Европи је неопходан реми или тријумф над Олимпијакосом у Атини.

– Даћемо све од себе у Грчкој да обезбиједимо прољеће у ЛЕ и вратимо осмијехе и срећу и људима вјеру у нас, да смо ми она права Звезда – рекао је Борјан.

Говорио је о изузетном квалитету тимова у такмичењу, али не може да вјерује да види страх у очима играча.

– Искрено не знам шта да кажем. Доста играча је прије двије године овде било који су играли срцем, који нису играли за паре и не знам ја шта. Кад играш срцем онда много више даш, већу жељу имаш и више доприносиш. Има доста играча који не знају шта је Црвена звезда, али све је то фудбал. Да будемо реални, да се погледамо у очи, стварно момци су ванземаљци. Из недјеље у недјељу, свака три, четири дана играју врхунске утакмице пред много људи и то. Код нас имамо играче које можда пред оволиком публиком ухвати и страх и против оваквих фудбалера. Али све је то живот и лекција, треба да изађемо из свега јачи и да са Олимпијакосом пробамо да направимо резултат и играмо прољеће у Европи – завршио је Борјан.

(Блиц Спорт)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Савјет

27.11.2019 11:50

Борјане , ти си свјетски голман , за разлику од твојих саиграца , који су сви нека пета класа фудбалера у Европским размјерама , те због тога би ти најбоље било да ту скаламерију од клуба хитно напустис , имас сигурно мјеста у великом броју најбољих клубова Европе .

ОДГОВОРИТЕ