Сека Саблић доживела непријатност у позоришту због брачног пара!

Иако поносно гази осму деценију живота, Јелисавета Сека Саблић са подједнаким жаром као и на почетку каријере игра филмске, телевизијске и позоришне улоге као на почетку каријере, што је, без премца, чини једном од омиљених глумица данашњице.

Забава 25.11.2019 | 20:00
Сека Саблић доживела непријатност у позоришту због брачног пара!
Како сама тврди, у више наврата је желела да стави тачку на каријеру, али би се увек напослетку предомислила.

- Безброј пута сам била сигурна да завршавам каријеру, али то је увек било у моментима када ме нико није звао да глумим, или ми се бар то тако чинило, и онда бих помислила: "Добро, више за мене нема места у овом послу". Одавно више не мислим тако, и ако се склоним са сцене, то ће бити моја одлука, а не зато што ме нико не зове. Иако сам у дубоким годинама, на неки начин то не осећам много - истакла је Сека за Глорију.

Говорећи о сарадњи са сином Стефаном, који се бави режијом, Саблићева се уз осмех присетила ситуације у којој је критиковала једног од режисера са којим је у прошлости сарађивала.

- Ја у пројекат улазим са визијом интерпретације лика. Кроз пробе се држим места глумца. Мало причам, али увек оговарам редитеља ако имам саговорника. Једном сам се тако на пробама обраћала младој глумици, данас врло познатој, и говорила јој мислећи на редитеља: "Не слушај га, ми ћемо саме, бла, бла, бла". Приметила сам потом како познати редитељ постаје све хладнији према мени. Много касније сам чула да су он и глумица којој сам се обраћала били у вези, да су били пред венчањем и да су то сви знали, закључила је Сека.



Извор: пулсонлине.рс Фото:РАС Србија


Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Марко

26.11.2019 13:18

Легенда српског глумишта, само напред док год ноге носе....

ОДГОВОРИТЕ