Бањалука-Ударио дијете аутом, па побјегао

Четворогодишња С. К. из Бањалуке повријеђена је када ју је у близини школе у насељу Пријечани ударио ауди, а возач побјегао, сазнају "Независне".

Република Српска 25.11.2019 | 18:54
Бањалука-Ударио дијете аутом, па побјегао
Дјевојчица је, како сазнајемо, у петак око 18 часова ишла с мајком и сестром Хиландарском улицом у Пријечанима, а оне су срећом избјегле налет аутомобила, док је дјевојчица од силине удара одбачена неколико метара.

Возач који је побјегао убрзо је пронађен и ухапшен, а "Независне" сазнају да је ухапшен Р.М. из Лакташа.

Повријеђена дјевојчица је превезена у Универзитетски клинички центар РС на лијечење, гдје задржана јер је задобила повреде главе.

Наводно је одбјегли возач током саслушања рекао да се не сјећа догађаја, а сумња се да је у моменту незгоде био под дејством алкохола, због чега је узет узорак крви ради утврђивања присуства алкохола у организму у вријеме незгоде.

Против њега ће бити поднесен извјештај за непружање помоћи повријеђеном у саобраћајној незгоди, а након утврђивања степена повреда код дјевојчице биће предузете и друге мјере.

(Независне)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Комсија

25.11.2019 21:12

Одузет дозволу бар 5 Година!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

26.11.2019 01:53

И он настави без дозволе возити пијан и убијати људе. Нема ту лијека, осим сакаћења! Сјецкати прстиће, па да видиш како ће иде експрес васпитање! Наш крко признаје само језик насиља и бахатости, па му то онда треба и приуштити.