Бака бодибилдерка од 82 године претукла провалника!

Један неименовани провалинк из САД-а провео се као "бос по трњу" односно претучен је, од стране 82-годишње баке Вили Марфи (82) бодибилдерке из државе Њујорк ! Провалинк је у прошли четвртак покушао да опљачка баку али је на крају завршио у болници.

Занимљивости 25.11.2019 | 18:00
Бака бодибилдерка од 82 године претукла провалника!
Испоставило се да је провалник у четвртак набасао на бодибилдерку Вили Марфи (82) која се управо спремала за спавање. Кренуо је да јој лупа на врата и тражио да зове Хитну помоћ. Вили није насела, па је развалио врата, због чега се горко покајао.

"Било је донекле мрачно, стара сам и сама, али сам такође јака. Одабрао је погрешну кућу"рекла је пензионерка за америчке медије показујући бицепсе.

Бака га је налупала свиме што јој је пало под руку, а почела је ни мање ни више него од стола.

"Дохватила сам сто и кренула да га ударам. И погодите шта? Сто се сломио" препричава бака своју прву реакцију.

То је није обесхрабрило па је почела да лупа провалника са металним ногама стола. Стигла је и да отрчи по шампон и попрска га по очима. После тога је дохватила метлу да га још мало докусури.

Када је завршила са њим морала је да га извлачи из куће, што ипак није било лако иако тврди да из бенча још увек може да подигне 100 килограма.

"Он хоће да бежи главом без обзира. Ја покушавам да му помогнем у томе, али је претежак, не могу да га померим.

У том тренутку стиже полиција коју је Вили звала кад је провалник кренуо да лупа на врата.

"Када су дошли лежао је на поду, добро сам га удесила. Мислим да му је било драго кад су га одвезли" казала је бака бодибилдерка за америчке медије,

Извор:Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар