Чола отворио и пету Арену!

Здравко Чолић је једина звезда Балкана која је успела да напуни четири Арене и отвори пету!

Забава 25.11.2019 | 12:00
Чола отворио и пету Арену!
Интересовање за концерте Здравка Чолића не престаје! Карте за четири наступа у највећој хали на Балкану плануле су невиђеном брзином, а публика је и даље у потрази за својим местом на највећем спектаклу године. Жеља фанова, највећој музичкој звезди, увек је била заповест па је решио да отвори и пети концерт, који ће одржати 27. децембра у Штарк арени.

Чолић је од почетка своје каријере био апсолутни рекордер у броју концерата, продатих албума и хитова од којих неки живе пола века! Те рекорде руши и данас! Овакав успех можда и не треба да чуди. Још од прве велике турнеје давне 1978. године на којој је промовисао рекордни албум „Ако приђеш ближе“ распродаст у више од милион копија , до данашњег дана ниже успехе, које не полазе за руком никоме. Анкете часописа проглашавале су га за најдражу личност, а свака насловна страна имала је Чолин лик.

Девојке су дословце падале у несвест када би га виделе. Био је звезда у свим својим бојама и нијансама, а популарност и успех није пратила очекивана надобудност. Напротив. Био је скроман какав је и остао данас. Снимио је 15 студијских албума, одржао на хиљаде концерата и продао милионе албума, километре плоча и других носача звука! И без дилеме, он је наша највећа звезда свих времена!

Улазнице за 5. концерт, 27. децембра у Штарк арени су од данас (25. новембар) у продаји на благајни Штарк Арене, свим продајним местима Тицкет Висиона и онлине на: www.тицкетс.рс по истим ценама.

Извор:Ало.рс Фото:Рајко Ристић

Коментари / 0

Оставите коментар