Лепо вече за Србе!

Богдан се вратио и доминирао са Бјелицом за победу, Јокић "продавао" форе Шарићу!

Кошарка 25.11.2019 | 10:40
Лепо вече за Србе!
Кошаркаши Сакрамента победили су Вашингтон са 113:106 уз одличну партију Богдана Богдановића, који је један меч пропустио због лакше повреде.

У последње четири утакмице, Кингси су три пута победили, а нису били бољи само од Нетса, када је Богдан Богдановић паузирао из предострожности. Сада се вратио и Кингси су поново на клацкалици плеј-оф зоне и све ближи томе да превазиђу негативан учинак.

Сада су на 7-8, а занимљиво је да су скоро током целог меча водили, али нису ниједном успели да разлику претворе у двоцифрену. Богдановић је убацио 21 поен уз по четири скока и асистенције, Барнс је имао 26 поена, Бил је парирао са 20 уз осам асистенција.

Имао је и Бјелица одличан допринос са шест поена, 12 скокова и три асистенције за 29 минута, био је најбољи скакач меча, док је са друге стране некадашњи саиграч Богдановића из Партизана, Давис Бертан,  имао 12 поена, шест скокова и три асистенције.

У мечу Денвер - Финикс, Милсап је доминирао у победи са 23 поена, Бартон и Мареј су имали по један мање, наш Никола Јокић се задовољи са осам поена, 13 скокова и пет асистенција. Није ни много шутирао, имао је 4-9 из игре, Дарио Шарић имао је 16 поена, 17 скокова и две асистенције, али је једном морао да се суочи са великом мајсторијом Јокића. Хрватски центар трудио се да сачува Николу, а није ни видео када је он проследио лопту за лагану асистенцију под обручем.

Клиперси су били убедљиви против Пеликана са 134:109 уз 34 поена и 12 скокова Херела, Ленард је додао 26 поена, а Нетси су после Кингса савладали и Никсе, ако гости уз 30 поена Динвидија.

Претходно, у европском вечерњем термину, Лука Дончић је остварио још једну врхунску партију, и то против Џејмса Хардена!

НБА, резултати:

Њујорк Никс - Бруклин Нетс 101:103

Вашингтон Визардс - Сакраменто Кингс 106:113

Денвер Нагитс - Финикс Санс 116:104

Лос Анђелес Клиперс - Њу Орлеанс Пеликанс 134:109.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар