Младенци рекли судбоносно ДА пред матичарем, па се огласила и Цеца!

Вељко Ражнатовић и Богдана Родић изговорили су судбоносно "да".

Забава 24.11.2019 | 21:36
Младенци рекли судбоносно ДА пред матичарем, па се огласила и Цеца!
Син певачице Светлане Цеце Ражнатовић Вељко и његова вереница Богдана Родић заветовали су се на вечну љубав у Храму Светог Саве на Врачару, а касније су обавили и грађанско венчање у хотелу.

Младенци су рекли судбоносно "да" и пред матичарем у хотелу Хајат. Богдана је узела Вељково презиме, тако да је од данас званично госпођа Ражнатовић.



Млада је блистала у раскошној венчаници, а и младожења је променио одело. Новопечени супружници су пред матичара дошли уз "Свилен конац".

Ражнатовићи су одиглрали први плес који је био веома емотиван уз песму Џастина Тимберлејка Миррорс.



Потом је млада бацила бидермајер, иако су сви очекивали да ће га ухватити Анастасија, он је ипак пао у руке Ражнатовићевој другарици, Тари Милутиновић.

Након церемоније венчања новинарима се обратила Светлана као и њена ћерка Анастасија.Њих две пресрећне су што се Вељко Ражнатовић оженио Богданом, а сада су откриле детаље са свадбе.

Анастасија Ражнатовић, Вељкова сестра, изашла је из хотела да да изјаву за медије. Открила је како су се Вељко и Богдана упознали и да је управо она "кривац" што су се њих двоје спојили.



"Ја сам Богдану угледала и пришла и рекла да је лепа и да мислим да је за мог брата она супер девојка. Она ми је рекла да га и не познаје, а ја сам рекла да ћу их упознати. Богдана је Вељка ишиканирала, он је навикао да му свака пада под ноге. Ја сам стварно кумовала, први пут су се пољубили у Хајату и никад се нису раздвојили", рекла је Анастасија.



"Имали смо миксоване обичаје, кум га је облачио, обувао, бријао и парфемисао. Кум је са Кипра, па смо помешали све, сви смо православци. Анастасија је плакала, разнежило је све, а ја сам била срећна и весела. Носила ме та емоција. Дивно је што се сви људи радују нашој срећи, то је дивно", изјавила је Цеца.



Журка после венчања је почела, а певач Радиша Трајковић Ђани довео је атмосферу до усијања својим хитовима. Већина људи је на подијуму и ђускају уз музику, а Цеца је поред младенаца главна на подијуму

Извор:Курир/информер Фото:Курир/информер

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

гаги

25.11.2019 12:40

Одушевљен сам свадбом ове интелектуалне елите која има научне титуле,Цецин син и цецина снајка,а огроман је допринос у свеукупном научном и просвјетном напретку које су дали у економском ,културном и просвјетном развоју Србије ,а поготово РС гдје се младожења факултетски усавршавао.

ОДГОВОРИТЕ