Билећа: Нови асфалт затворио улазе у доворишта

Асфалтирање улица у Републици Српској прворазредна је вијест, али су се у Билећи потрудили су да и такви радови могу завршити у рубрици "вјеровали или не".

Република Српска 24.11.2019 | 21:00
Билећа: Нови асфалт затворио улазе у доворишта
Владимир Радовић из Билеће прије више од годину дана у улици којој живи добио је асфалт , али оно што је невјероватно након 40 година више не може са возилима ући у своје двориште јер му је испред улазне капије буквално направљена степеница низ коју аутомобил не може сићи.

Већ дуже времена од општине тражи да испшраве пропусте, нудио је и своју земљу бесплатнио да уреде прилаз, али како каже упорно је одбијан.

"Моје возило физички не може због издигнутости пута који није урађен по пројектној документацији без обзира што сам ја њима нудио земљипште без надокнаде да се уради пут ширене тротора колико треба да буде безбједан за све кориснике који га користе", каже Радовић за БН ТВ.



Улица у којој живи Радовић налази се у близини центра града, пут који води ка градској капели, а оно што је такође невјероватно је то да је тротоар са друге стране ширене на неким мјестима од свега неколико центиметара.    

"Они су дужни да уреде амбијент грађанима који су све 70 година када су плаћали грађевинксе дозволе према само ој општини. Дошли су нама да ураде на само њима познату документацију. Значи тротоар који је видан са неких 20-30 цанитиметара они називају тротзтоаром."

 Радовић своије аутомобиле паркире на улици јер не може ући у двориште, стижу му опомене од Комуналне полиције, а правду ће тражити и на суду гдје поднио тужбу против Општине Билећа.



БН ТВ

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Јоја

24.11.2019 20:10

Крампу и направи то како ваља

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

24.11.2019 20:33

Јоја отидји и помози лако је наредјивати. Уосталом твоји тако раде па их мало помози.

Name

Ратко

24.11.2019 21:04

Јоја, ти си једна велика будала.

Name

Јања

25.11.2019 07:20

Па мени су гаразу тако затворили

Name

уф

24.11.2019 20:17

Ове куповне дипломе имају своје цари , не треба их провјеравати саме се откривају вјеровали или не ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛАН

24.11.2019 22:29

Тужна је ово прича,жалосна је ово општина постала.!Сваким даном све горе и горе...Од фабрике уља где је помпезно најављивана једна од најмодернијих фабрика за производњу уља у коју су били укључени Влада РС и инвеститор билецанин који ради у Америци,Млин у Билеци је посебна неисприцана прича,"Билецанка"комбинат који је пре рата био носилац развоја ове опстине је потонуо и више нема повратка,улице су посебна прича некада лепог места на југу Херцеговине и стотине других прича које су Билецу бавиле у средњи век...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нидје везе.

24.11.2019 22:51

Не п.ди свега ти. Не ваља ти без асфалта, не ваља ти асфалтирано. Кубик два бетона и излиј стазу са ивицњака у двористе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

25.11.2019 07:09

Изгледа овим насим промитивцима треба пут прилагодити његовом улазу или треба неко да му улаз сагради.Тих глупости поред пута је безброј али се једно треба знати ста је битније пут или нецији улаз у двористе.Пут је немогуце прилагодити свакој насој љенцуги која би радије да се суди него да доведе у ред свој улаз .Људи достаје глупости сви би нека права

Name

Ре Раде и нигдје везе

25.11.2019 08:18

Немојте паметовати тако вам бога , само је требало поставити ивичњаке за улаз, тим људима што су ово радили треба забранити сваки рад.

Name

Нострадамус

25.11.2019 11:08

Много паметујете а нико се не пита да ли би цовјеку било дозвољено да ради несто на своју руку.Типицни нас идиотизам удари по нејаком како вас стварно није срамота.Ево ја сам хтио да урадим сам један дио пута па ми није дозвољено зато ако ниста не знате онда барем науците да цутите.

Name

Само вас посматрам

25.11.2019 06:54

Ако је цовек остецен путеви морају исправити греску а истина је и какви смо народ да обозавамо своју медју ,,мало,, просирити, јос ако границис са дрзавним јос просируј, једино геометар да казе своје

ОДГОВОРИТЕ