Усаглашено са онима који брину о путу БиХ у НАТО

- Савјет министара БиХ шаље документ који су лидери већине политичких опција у БиХ усагласили заједно са представницима институција који се брину о нашем НАТО путу, казао је данас новинарима предсједник ХДЗ Драган Човић.

Босна и Херцеговина 22.11.2019 | 15:25
Усаглашено са онима који брину о путу БиХ у НАТО
Био је то његов коментар на питање колико се Годишњи национални план (АНП) разликује од Програма реформи БиХ и какав се, уопште документ шаље у Брисел, у НАТО сједиште.

- Ја сам с те стране задовољан. Истина, било је превише оптимизма и, ево, зашутио сам посљедњих дана и добро је да сам зашутио, јер се одмах десио договор. Надајмо се да ће за 10-15 дана бити завршене све процедуре и да ћемо имати нови сазив Савјета министара БиХ. Тиме ћемо покренути једну изузетну динамику – рекао је Човић.

Упитан када ће бити одржан заједнички састанак између њега те предсједника СДА и СНСД-а Бакира Изетбеговића и Милорада Додика, што је најавио протеклих дана, Човић је казао да нема потребе за тим с обзиром на то да је договор постигнут.

- Сјесћемо, вјероватно, када будемо предавали имена министара и замјеника министара - навео је он.

(Вијести/Аваз)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Кумровец

22.11.2019 15:00

Много трновитији је Додигов пут него Јосипов као металца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Социјално

22.11.2019 15:05

Признајем да је било вриједно цекати ових 13 мјесеци. У БиХ се родило јос једно политицко копиле. Треба га сада пустити да стаса иако је без родитељА -

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

22.11.2019 15:33

Овај и Бакир се играју са Додиком цјело вријеме...ко фол, један добар а други лос...хихихи. Мислим да Милораду ниста ни на крају баледе, неце бити јасно.

ОДГОВОРИТЕ