Има се може се, Цеца одрешила кесу за свадбу!

Светлана Цеца Ражнатовић одрешила је кесу за свадбу сина Вељка Ражнатовића, који се у недељу жени са вереницом Богданом Родић. Како Курир сазнаје, фолк звезда потрошила је чак 120. 000 евра.

Забава 22.11.2019 | 16:00
Има се може се, Цеца одрешила кесу за свадбу!
У ту цену су урачунати превоз за чланове породице из Београда до Титела, где млада живи, декорација, црква, младеначка торта, две хаљине које ће Богдана да понесе, ресторан, музика, накит за младу, позивнице, дарови за пријатеља и прију, Вељково одело, „ролс-ројс“ у којем ће младожења да иде по будућу супругу, куповина младе, Цецине две хаљине, као и Анастасијино одело и хаљина, али и реновирање виле у Љутице Богдана, где ће младенци да живе после свадбе.

- Цеци и њеној породици је Вељково венчање тренутно најважније славље. Певачица жели да све буде на врхунском нивоу и уопште није штедела новац. То ће бити права српска свадба и весеље о којем ће се месецима причати. Међутим, да би све то било на нивоу, неко мора све то и да плати. Цеца жени сина и жели да сноси апсолутно све трошкове.

А они уопште нису мали. С обзиром на то да ће бити 500 званица, Цеца је желела да плати ресторан и за госте са младине стране, али Богданини родитељи су изразили жељу да и они учествују, па ће сносити трошкове за 150 својих званица, а за осталих 350 гостију плаћа Цеца. Самим тим ресторан са најскупљим менијем ће Цецу да кошта 35.000 евра - прича наш извор близак певачици и наставља:



- Ангажована је агенција за декорисање простора. Цецина кућа, као и ресторан биће украшени најлепшим природним цвећем, док ће у сали бити и дрвеће. Све је замишљено да буде бајковито и цена за декорацију је 30.000 евра. Певачица је недавно имала и радове у кући, што је коштало око 3.000 евра. Из породичног дома она је организовала аутобус који ће до Титела превести чланове младожењине породице који иду по младу, док је младожења изнајмио луксузни „ролс-ројс“ за 500 евра.

Цеца је поносна што је снајка изразила жељу да носи њену венчаницу, али ће, поред те хаљине, понети још две. Специјално за младу се шије хаљина на којој ће да буде 30.000 кристала, чија цена је 10.000 евра, док је друга класичнија и кошта 5.000 евра - каже наш саговорник.



С обзиром на то да ће Вељка и Богдану венчати Цецин духовник у Храму Светог Саве, певачица ће учествовати у даривању храма.

- Цеца ће дати сигурно 5.000 евра. Ту су трошкови и за Вељково одело, које је купио у иностранству за 20.000 евра, али и Цецине две хаљине од 10.000 евра и Анастасијино одело од 2.500 и хаљина од 3.000. Ту је и накит за младу од 15.000 евра, као и дарови за њене родитеље од по 2.500. Кад се подвуче црта, биће око 120.000 евра трошка - завршава Куриров извор.

Извор: Курир Фото: Драгана Удовичић, Дамир Дервишагић

Коментари / 0

Оставите коментар