Богдана и Вељко одлучили- без минића на свадби!

Цеца Ражнатовић, њен син Вељко и снаја Богдана послали позивнице сватовима на којима пише да жене треба да носе дуге хаљине, а мушкарци одела.

Забава 21.11.2019 | 15:00
Богдана и Вељко одлучили- без минића на свадби!
Светлана Цеца Ражнатовић полако, али сигурно приводи крају припреме за свадбу сина Вељка и снајке Богдане Родић, која ће у недељу бити уприличена у једном београдском хотелу на Новом Београду.

Позивнице за весеље деценије прошле недеље стигле су на све адресе у земљи и иностранству, а на њима стоји и то како да сватови буду обучени.

Женама је сугерисано да се појаве у дугим, елегантним хаљинама, а мушкарцима у оделима. Дакле, на Вељковој и Богданиној свадби све ће бити гламурозно, па се тако неће моћи видети девојке у мини-хаљинама и голих стомака.

- Свадба ће бити лепа и гламурозна. Цеца је водила рачуна о сваком детаљу, баш као и Вељко и Богдана. Посебну пажњу су посветили и дрес-коду. Како ће све бити на највишем нивоу на свадби којој ће присуствовати више од 500 званица, одлучили су да на позивницима нагласе који стил облачења је пожељан - прича наш извор и додаје да ће Ражнатовићи испоштовати свадбарске обичаје.

Вељко ће са сватовима ићи у Тител по младу, али ће она, бар како је засад планирано, само неколико сати пре сватова доћи у своју кућу. Богдана жели да и вече пред свадбу преспава у Цециној вили, где иначе и живи, јер ће је у Београду сређивати фризер и шминкер.

- С обзиром на то да је Цецина снајка у другом стању, а у Титету нема своје људе који је сређују, њој је најлакше да преноћи у њеном и Вељковом кревету и ујутру се среди и тако дотерана оде у Тител. Тамо ће уз помоћ мајке, две сестре и куме обући венчаницу. Наравно, може да се догоди да се тај план и промени - завршава наш извор.

СЛАВЉЕ КРЕЋЕ ВЕЋ У СУБОТУ

Цецини пријатељи, Данијела и Богдан Родић, једва чекају ћеркино венчање. Они ће већ од суботе имати госте који ће им помоћи око декорације куће и дворишта.

- Момци ће у поподневном сатима окитити капију и ставити венац, а потом ће украсити улазне степенице, травњак и столове. У другу кућу, која се налази недалеко од породичне и која је Вељку дата у мираз, долазиће сватови. Тамо ће у сали за прославе бити постављен шведски сто, а када се младожења са породицом и гостима буду приближио Тителу, сви гости ће из те куће доћи у породичну да сачекају Београђане. Вељко ће тада гађати у јабуку и купити младу - каже наш извор.



БЕБА СТИЖЕ У МАЈУ

Светлана Цеца Ражнатовић се након свадбе сина Вељка Ражнатовића спрема за још једно велико славље. Њена снајка Богдана Родић, која је у трећем месецу трудноће, породиће се у мају следеће године.

То ће бити повод за весеље које ће певачица да уприличи када постане први пут бака. Родитељи још увек не знају пол бебе, а Цеца је поручила да јој је важно да све протекне у најбољем реду и да дете буде живо и здраво.

Извор: Курир.рс  Фото: Драгана Удовичић

Коментари / 0

Оставите коментар