Жељко открио како га је Јована смувала!

Певач Жељко Јоксимовић се присетио једног од првих састанака са лепом водитељком, па признао да га је након краткотрајног двоумљења с ногу оборило када је у њеном аутомобилу пронашао - свој албум.

Забава 20.11.2019 | 19:00
Жељко открио како га је Јована смувала!
Популарни пар Јована и Жељко Јоксимовић већ годинама уживају у складном браку, а како је певач открио, у њиховој љубави пресудила је управо његова музика. На почетку њиховог забављања Јована га је провозала, а оно што се тада догодило Жељко препричава као анегдоту.

- Кад смо се упознали‚ она ме је једном приликом возила колима, и сећам се да је имала неки супер, бесан ауто. Вози ме, а ја чисто да отворим ладицу и да видим шта има напред, кад оно неки дивљаци, ЦД-ови на којим ништа не пише, и видим, мој ЦД! Кажем: “Чекај, чекај, па ти слушаш мене”! И то је пресудило. Нешто сам се мало двоумио једно време, али кад сам видео ЦД то је било то - каже Жељко, док Јована са широким осмехом на лицу додаје:

-Слушам само Жељка!



Певач је открио да се више не сећа момента када је своју нумеру први пут чуо на радио-станици.

- Не могу да се сетим кад сам први пут чуо своју песму на радију. Раније је радио био баш популаран, не кажем данас није. Радио-станице су правиле хитове и оно што се заврти то је актуелно. Не знам да ли је у последње време то значајно на нашим просторима, али мислим, иако можда није тренутно, да ће се вратити то старо правило да је оно што је хит на радију - хит заиста - каже Јоксимовић.

Ближе се празници, а Жељко открива да, иако ће за новогодишњу ноћ радити, планира и да се проведе са породицом и члановима бенда који ће га пратити.

- Као и сваке године имам ту срећу да радим за Нову годину. У Сарајеву сам, а пре тога већ традиционално у Дубровнику и мислим да ће бити јако лепо, ми направимо и за нас, за бенд и моју породицу, да то буде интересантно. Нисмо баш онако професионални да гледамо на то само на концерт, већ када је Нова година, то је мало другачије - каже певач, док Јована додаје да ће му се након пословних обавеза придружити у путу за Сарајево:

- Нову годину ћу провести радно, а онда идем са Жељком за Сарајево.



Јована Јоксимовић је признала да, и поред тога што обожава да слуша музику, нема слуха, и додала да су наследници таленат повукли на оца.

- Слуха немам, али волим музику. Али су деца, срећом, музикална! Деца су на Жељка - закључила је лепа водитељка.

Извор:Курир/Блиц Фото: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар