Рада се плаши да има рак!

Због стреса који је доживела у Швајцарској када нису хтели да је пусте у земљу и третирали је као озбиљног криминалца, Рада Манојловић опет је нарушила здравље.

Забава 20.11.2019 | 16:00
Рада се плаши да има рак!
Рада Манојловић већ данима не може мирно да спава, стално је на лековима за смирење, па се уплашила оног најгорег!

Певачица је наводно у озбиљном страху да од превеликог стреса може да добије тумор као њена мајка Мирјана која ју је напустила пре 14 година.

Зато је сада поново ишла на испитивања и дала крв да се ураде тумор маркери.

"Мајка ми је боловала од рака грлића материце. Нажалост, од те болести је и умрла. Урадила сам тумор маркере и сада чекам резултате. Треба још магнетну резонанцу да урадим по савету лекара. Наравно да сам уплашена за свој живот. Мој посао је стресан, буквално живим у колима и авиону. Здравље ми је на првом месту и упорно се трудим да све постигнем, а да не нарушим здравствено стање. До сада сам вадила крв на пола године, али ћу практиковати да то убудуéе још чешће радим", рекла је Рада за Стар која и данас много пати за мајком која јој је преминула на рукама и та бол ће је пратити целог живота.



И њен отац Раде више не крије да се много плаши за ћеркино здравље јер зна да је стално под стресом и каже да не би поднео да се било шта догоди његовим ћеркама.

"Бојим се за њено здравље, али она ми каже да редовно иде код лекара. Знам да мора да попије тај прашкић да се смири кад много наступа и када се нервира. Сви људи некад попију неки лек за смирење, али само да не претера. Моја жена је умрла пре 14 година и чим доде кући, Рада се сети мајке. То је бол која никад неће престати и зато не желим да размишљам о лошим стварима. Не бих поднео да јој се било шта лоше деси, већ сам један велики губитак преживео", објаснио је Радин тата.

Извор:Ало/Стар Фото:Масанори Јошида/ сцреенсхот

Коментари / 0

Оставите коментар