"Није вријеме да погнемо главе и заћутимо"

„Није вријеме да погнемо главе, заћутимо и правимо се да је у реду и да нас се не дотиче све што се дешава у Републици Српској. Радом, храброшђу и упорношћу можемо сви заједно учинити да наша земља буде мјесто доброг живота за све“, рекла је потпредсјеница ПДП-а Јелена Тривић током вечерашње Јавне трибине у Добоју којој је присуствовао велики број Добојлија.

Република Српска 19.11.2019 | 22:23
"Није вријеме да погнемо главе и заћутимо"
„Треба ствари назвати правим именом и успротивити се аномалијама. Док једни грцају у сиромашту, други се на њихов рачун богате. Поткрадају нас. Лажу нас. И данашњи чин усвајања документа који се шаље у НАТО штаб у Брисел је доказ да квазипатриоте могу годинама једно да причају, друго да раде, а да се и не зацрвене због тога. Ми као народ можемо и заслужујемо више и боље“, истакла је Тривићева.

Члан Предсједништва ПДП-а Слободан Васиљевић рекао је да је и вечерашњи скуп доказ како ова странка сваким даном јача, како у Добоју, тако и шире:
„И ми смо у Добоју били принципијелни, изашли из власти која не чини ништа добро нашем граду и знам да ћемо кроз непоколебљиву опозициону активност успјети да наметнемо нове, прогресивне политике. Као одборник опозиције жестоко ћу критиковати лоше потезе градске власти, али и као до сада, увијек бити на услузи свим грађанима“.



Оливера Недић, члан Главног одбора ПДП-а, рекла је да је сазрело вријеме да схватимо да политика треба да служи народу, а не обрнуто и да је јасно да су људи у Јелени Тривић, члановима Градског одбора ПДП-а Добој и другим истакнутим опозиционарима препознали такву жељу и намјеру.

Предсједник Савјета младих ПДП-а Стефан Гаврић позвао је младе људе у Добоју да се придруже организацији коју води, која је, како је нагласио, „одраз здраве политике будућности“.



БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Нострадамус

19.11.2019 21:38

Браво Јелена.Треба гледати економију и да будемо равноправно и да не морамо да будемо цланови Секте и група издајника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

20.11.2019 05:13

Ова зена је свјетло на крају тунела. То само слијепи не виде. Браво КРАЉИЦЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

20.11.2019 05:57

Свака част Јелени,није лако у Добоју данас бити опозиција

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

20.11.2019 06:44

Мијењајте руководства у општини Србац, пдп од оснивања у Српцу нема никако људе који су дорасли тој странци тј ПДП - у.

ОДГОВОРИТЕ