Концерт Брајана Ферија на нашој олимпијској лепотици!

Након велике америчке турнеје, 7. децембра, британска поп звезда Брајан Фери стиже у Босну и Херцеговину, на планину Јахорина, где ће по први пут одржати концет за све љубитеље добре музике.

Забава 19.11.2019 | 21:00
Концерт Брајана Ферија на нашој олимпијској лепотици!
Ову звезду светског калибра у чаробном зимском амбијенту пратиће 25 врхунских професионалаца који ће током седам дана боравка водити рачуна о свим детаљима, а како је најављено, све оне који са нестпљењем чекају концерт, очекује аудио - визуелни спектакл једнак ономе у којима су уживали посетиоци на америчкој турнеји.

- Велико нам је задовољство што ћемо по први пут угостити Брајана Ферија, и што ће Јахорина, доласком ове чувене звезде, постати дестинација за светске концертне руте. Наш примарни циљ је да сви чују за Јахорину и увере се у домаћински приступ и понуду ски центра који је раме уз раме са Европским ски дестинацијама, што овај догађај светских размера и потврђује - истакао је Дејан Љевнајић, директор Олимпијског центра Јахорина.

Како би концерт остао један од најупечатљивијих, ни зимско планинско време неће утицати на забаву, с обзиром на то да ће температура у монументалној концертној пагоди бити подешена на 23 степена, једнако као и на самој бини.

Овај луксузни шатор биће опремљен бројним декоративним и светлосним елементима који ће, сасвим сигурно, довести атмосферу до усијања. Колико се озбиљно приступа организацији, показује и рајдер листа која је достигла 85 страна, те екипе свакодневно вредно раде како би се испунили сви захтеви.

Британска поп легенда ће извести бројне класичне хитове, како из свог соло репертоара, тако и оне које је снимио са некадашњим бендом Роxy Мусиц, међу којима су "Лет’с Стицк Тогетхер”, "Славе то Лове”, "Дон’т Стоп Тхе Данце”, “Кисс анд Телл”, "Лове Ис Тхе Друг”, "Тхесе Фоолисх Тхингс”, "Прице оф Лове”, "И Пут а Спелл он Yоу” и многе друге.
 
Резервишите карте на време за овај музички спектакл јер ће ноћ 7. децембра сасвим сигурно освојити срца љубитеља врхунског звука!

Извор: Република.рс

Коментари / 0

Оставите коментар