Масовна туча у Сарајеву-Избоден мушкарац

У Улици X трансферзала, у сарајевској Општини Нови Град, 18. новембра је дошло до масовне туче након које је једна особа с тешким повредама завршила у болници на лијечењу.

Босна и Херцеговина 19.11.2019 | 12:18
Масовна туча у Сарајеву-Избоден мушкарац
Према извјештају Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево, све се догодило у 1 сат послије поноћи, када је и Четврта ПУ обавијештена да је у наведеној улици дошло до масовне тучњаве.

Дошло је до туче између Н.Ш. и А.А. из Сарајева, са једне стране и два НН лица, са друге стране. Том приликом НН лице је оштрим предметом нанијело тјелесне повреде лицу Н.Ш., рођен 1981. године у Сарајеву, гдје је и настањен. Повријеђеном је љекарска помоћ указана од стране екипе Завода за хитну медицинску помоћ Кантона Сарајево, а потом у УКЦ у Сарајеву, гдје су од стране љекара констатоване тешке тјелесне повреде опасне по живот и на Клиници за торакалну хирургију је задржан на даљем лијечењу – наводе из МУП-а.

Увиђај на мјесту догађаја су обавили дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево и полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево.
МУП поручује да се наставља рад на расвјетљавању и документовању наведеног кривичног дјела, идентификацији и проналаску извршилаца.

(Хаyат)

Коментари / 0

Оставите коментар