Милош Ећим два младића претукао на концерту у БЛ

Милошу Ећиму, сину бившег замјеника начелника Центра државне безбједности Републике Српске Љубана Ећима, одређен је једномјесечни притвор због тога што је претукао двојицу мушкараца у бањалучком ресторану „Стара Ада“.

Република Српска 19.11.2019 | 07:19
Милош Ећим два младића претукао на концерту у БЛ
Обрачун се десио у ноћи између петка и суботе, а притвор му је одредио Основни суд Бањалука. Ећим је већ дуго познат бањалучкој полицији по насилничком понашању и тучама, а  иза себе има и правоснажних пресуда.

Извор близак истрази испричао нам је да Ећим остао иза решетака због сумње да је претукао Дарка Билића (38) и Игора Чегара (31) из Бањалуке. У Окружном јавном тужилаштву Бањалука рекли су, не наводећи имена оштећених, да је до сукоба дошло у ноћи између петка и суботе око три сата иза поноћи.

– Ећим се налазио у друштву још четири особе, те је он након вербалног сукоба нанио тешке повреде Чегару, те тјелесну повреду Билићу. Чегар је због задобијених повреда смјештен у Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци – појаснили су у Тужилаштву.

Наш извор је рекао да је до обрачуна у овом познатом бањалучком ресторану дошло током концерта познатог пјевача Џенана Лончаревића.

– У петак увече локал је био пун, а међу гостима је било много познатих бањалучких функционера и политичара. Пред сам крај радног времена дошло је до жестоке свађе између Ећима и његове екипе с једне, те Чегара и Билића с друге стране – истакао је наш извор.

Према његовим ријечима, они су се кратко свађали, а највећи сукоб је био између Билића и Ећима. Затим је дошло и до нагуравања између њих.

– Све је то трајало кратко, а убрзо су почеле да „лете шаке“ на све стране. У том тренутку је настао хаос, ту је тукао ко је кога стигао. Чула се ломљавина флаша и чаша, пуцали су столови и столице – каже наш саговорник.



Он истиче да је могуће да су два младића повријеђена након што их је неко ударио флашом или чашом. 

– У овој тучи најдебљи крај је извукао Чегар. Он је задобио расјекотину дужине око 10 центиметара изнад обрве, те фрактуру чеоне кости. Због ових повреда задржан је на лијечењу у УКЦ Републике Српске. Његов пријатељ Билић је такође прошао с више лакших повреда, а задобио је и посјекотину дужине око пет центимтера испод ока – појаснио је извор близак истрази.

Са Ећимом су у друштву били Бојан Л, Бојан Б, Немања З. и Небојша К, сви из Бањалуке.

Наш извор открива да ово није први пут ове године да полиција приводи Ећима управо због туче.

Он је ухапшен и средином марта, када је заједно с друштвом претукао младиће у једном кафићу у центру Бањалуке.

Са Ећимом у друштву су били и неки од пријатеља, као и овај пут кад се тукао у „Старој Ади“.

Осим тога, осуђен је на новчану казну од 800 марака због учествовању у тучи, до које је дошло на паркингу испред хотела „Сан“ у Лакташима.

С њим је тада у тучи учествовао и његов кум Вељко Ражњатовић. Обојица су осуђени на исти казну, након што су признали кривицу.

Извјештај и против Милошевих пријатеља
У Полицијској управи Бањалука рекли су да су предузели низ мјера, те идентификовали и ухапсили и остале особе које су учествовале у тучи.

– Ради се о особама Б.Л, Б.Б, Н.З. и Н.П, а против њих ће бити поднесен извјештај Окружном јавном тужилаштву Бањалука због кривичног дјела “учествовање у тучи” – рекла је портпарол ПУ Бањалука Данијела Мучибабић.

(Српскаинфо)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Мали Дебилко

19.11.2019 06:35

И тако.Синови удбаса настављају татиним стопама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.11.2019 08:07

Да се докажу Централи како су достојни насљедници.

Name

Параскева

19.11.2019 06:36

Требао је ићи очевим стопама! Бити легално полицајац!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МГРАД

19.11.2019 06:54

Није децко јос налетио на барабу да му кицму сломи, увјек трази слабије и напада у цопору , јадо јадни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фаца

20.11.2019 12:03

Сељоберу Мркоњицки, па овај човјек има 38 година, а туце се по кафанама са момком 24 године

Name

роки

19.11.2019 07:56

Уфурали се да су зестоки момци па дивљају по граду,треба им неко јавити да су просле деведесете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деба

19.11.2019 08:30

Нису они момци, они су тоцила

Name

Црни

19.11.2019 10:10

Ово се у мом селу зове жваљо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лн

19.11.2019 14:55

Мозе им се...нека туку и пребијају..кад полиција а ни судови нераде свој посао..и онда ми родитељи да спокојни будемо кад дјете оде у град..нису овдје биле 90 е..београдске..а требају

Name

Малеена

19.11.2019 16:24

Дика и понос од дјеце.

ОДГОВОРИТЕ