Партизан на прагу је велике финансијске инекције

Фудбалски клуб Партизан на прагу је велике финансијске инекције и једног од већих трансфера у историји клуба.

Фудбал 18.11.2019 | 21:00
Партизан на прагу је велике финансијске инекције
Наиме, талентовани штопер Стахиња Павловић близу је трансфера у Фиорентину. Пре неколико дана у италијанским медијима појавила се информација да ће Никола Миленковић прећи у редове Барселоне за суму од чак 40 милиона евра, па се управа ''Виоле'' одмах дала у потрагу за заменом на месту штопера. 

Прва опција је 18-годишњи штопер Партизана Страхиња Павловић, а према незваничним информацијама, клуб из Хумске тражи 10 милиона евра како би пустио једног од својих најбољих играча ове сезоне. 

Павловић је пред почетак сезоне продужио уговор са црно-белима, само пар дана након што му је пропао трансфер у римски Лацио због проблема на лекарским прегледима. Изгледа да клубу са Артемио Франкија ти Павловићеви ''здравствени проблеми'' нису никаква препрека, па се верује да је само питање тренутка када ће трансфер бити реализован. 

Како јављају поједини биоградски медији, управа клуба из Фиренце колико сутра могла би да дође у Београд како би се са управом црно-белих договорила око детаља овог трансфера. 

Страхиња Павловић поникао је у Партизановој школи фудбала, а првом тиму је прикључен прошле сезоне. Има само 18 година и један је од најталентованијих фудбалера на позицји штопера на Балкану.

(Курир спорт )

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

рибар

19.11.2019 14:34

Вриједи момак царева блага, дијете, атако стабилан као да игра десет година јаке утакмице, једног дана ће његова цијена бити много, много већа него Миленковићева сада.

ОДГОВОРИТЕ