Син Мирослава Илића малтретирао комшилук, реаговала полиција!

Син Мирослава Илића, Марко Илић (42) у ноћи између петка и суботе направио је инцидент у згради у којој живи на Новом Београду због чега му следе две прекршајне пријаве.

Забава 18.11.2019 | 20:00
Син Мирослава Илића малтретирао комшилук, реаговала полиција!
Из Илићевог стана је допирала бука, због чега су узнемирене комшије позвале полицију. Међутим, он се ту није зауставио већ је изашао из стана и наставио да прави хаос.

- Он је изашао у ходник, дошао до улазних врата једног комшије и почео је да лупа на врата његовог стана - каже извор упознат са случајем.

Када је полиција изашла на терен по пријави и ушла у зграду, Илић се затворио у стан и није хтео да им отвори.

- ИИлић се тада вратио назад у стан и затворио се. Он није хтео да отвори полицајцима, већ их је уместо тога вређао кроз затворена врата - каже извор упућен у случај.



Певач Мирослав Илић поврдио је да је полиција била на лицу места.

- Била је у питању прегласна музика, али је Марко све регулисао након што је полиција дошла. Није тачно да им није отварао врата, већ је изашао испред стана и то су све средили, објаснио је да неће поново правити буку. Комшије су звале полицију и није било ништа драматично, само просто бука од музике - тврди Мирослав Илић.

Међутим, ово није први пут да је певачев син правио проблеме комшијама.

Наиме, Марко Илић је пре 12 година направио инцидент, када је уништавао аутомобиле својих комшија изнервиран њиховом галамом због које није могао да спава.

Тада је за длаку избегао привођење у полицију. Немили догађај одиграо се испред куће Илића у Вишњичкој Бањи, кад је напао комшије и почео да разбија њихове аутомобиле. Међутим, после одвођења у Ургентни центар ради лекарских прегледа и утврђивања да ли Марко у крви има алкохол, што је уобичајена пракса у оваквим случајевима, Мирослављев син је пуштен кући.

Извор: Ало.рс. Фото: Ало

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сигурно

18.11.2019 20:06

се насмркао! И ко га је имао васпитати??

ОДГОВОРИТЕ