Бањалука-Четири особе ухапшене због туче

Припадници Полицијске управе Бањалука ухапсили су лица чији су инцијали Б. Л, Б. Б, Н. З. и Н. П. због сумње да су учествовали у тучи у угоститељском објекту у Бањалуци.

Република Српска 18.11.2019 | 14:51
Бањалука-Четири особе ухапшене због туче
Против њих ће бити поднесен извјештај Окружном јавном тужилаштву Бањалаука за ово кривично дјело, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Претходно су припадници Полицијске управе Бањалука ухапсили лице чији су иницијали М.Е. због сумње да је у суботу, 16. новембра починио кривична дјело учествовање у тучи, тјелесна пореда и тешка тјелесна повреда са више непознатих лица у угоститељском објекту у Улици Ада.

Тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука предложио је Основном суду у овом граду да Бањалучанину Милошу Ећиму /23/ буде одређен притвор због постојања основане сумње да је нанио тешку повреду лицу чију су иницијали И.Ч, те повреду лицу Д.Б.

Из Окружног јавног тужилаштва саопштено је да се случај догодио у суботу, 16. новембра, у ресторану "Стара Ада" у Бањалуци, након вербалног сукоба.

Лицу И.Ч. пружена је љекарска помоћ и смјештено је у Универзитетски клинички центар Републике Српске.

Тужилац је предложио притвор због постојања бојазни да би осумњичени боравком на слободи могао ометати кривични поступак утицајем на свједоке и саучеснике, наведено је у саопштењу.

О приједлогу за одређивање притвора одлучиће судија за претходни поступак Основног суда у Бањалуци.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Гога

18.11.2019 14:20

Милос Ецим иде по граду туце све зиво и никому ниста не мозе,да бахатост није запамцена нигдје ,па у марту је пребио момка једва је презивио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.11.2019 15:11

А полиција му не мозе ниста.Е то је наса полиција само смију на зене старце и дјецу.

Name

БЛ 1974

18.11.2019 16:48

Кад сте п.... нека вас туце . И татини су возали црвени комби по БЛ и ником ниста . Нека оде у озбиљан град па попријеко погледа неког . Кога тај врабац мозе истуци ?!