Драгана помогла Јелени у време инфлације да сними први албум!

Јелена Карлеуша осврнула се на почетак своје каријере и захвалила је Драгани Мирковић што је финансирала њен први албум.  

Забава 18.11.2019 | 11:00
Драгана помогла Јелени у време инфлације да сними први албум!
Како каже, њена мајка Дивна Карлеуша тада је имала плату две марке, а за албум је требало доста новца, па је "луче из Касидола" помогло и позајмило им новац.

Популарна певачица не заборавља како је почела и често помиње коме је све захвална за своју каријеру. Једна од њих је и Драгана Мирковић, коју Јелена обожава и вечни јој је дужник.



Она је у емисији „Звезде Гранда“ открила да јој је за први албум, у време када је била инфлација, помогла управо Драгана.

- Први албум сам снимила са 16 година и знам колико је веома битан први корак - рекла је Јелена док је разговарала с једном кандидаткињом, па ју је Саша Поповић питао:

- Да ли си ти први албум снимила са 16 година зато што си била квалитет или зато што ти је мајка била позната?

- Ја сам била велики таленат. Моја мајка је неко ко је желео да ми испуни снове и стане иза мене, никада ми није ломила крила, увек је била моја највећа подршка. Волела бих да сви родитељи буду подршка својој деци - рекла је Карлеуша, а Поповић је имао потпитање:

- Да није било твоје мајке, да ли би снимила тај албум?

- Не бих тада сигурно. Ја сам велики борац у животу и изборила бих се. Лав сам и у животу и у хороскопу. Много би ми теже било. Али сећам се да је моја мајка, када је требало да снимим први албум, била хонорарни водитељ на радију и плата јој је била две марке. А албум који су ми радили Браја и Зоран Тутуновић тада је коштао 25.000 марака и моја мајка је позајмила те паре од Драгане Мирковић 1995 - рекла је Карлеуша и добила аплауз.



(Курир)
 

Коментари / 0

Оставите коментар