Опра Винфри постала нови власник нестварног ранча!

Опра Винфри (65) постала је власница луксузног ранча у Монтеситу, у Калифорнији, управо је објавио "Тодаy", након што су га продали агенти Сели Хансет и Колдвел Бенкер!

Забава 17.11.2019 | 16:58
Опра Винфри постала нови власник нестварног ранча!
Славна водитељка имање је пазарила од свог комшије, а иако је објављено да се продаје за 7 милиона и 495.000 долара, Опра га је платила 6 милиона и 85.000 долара.

Имање је изграђено 1919. године, а детаљно је реновирано 2016. и налази се на око 4 хектара бујне зелене површине.

Унутрашњост је испуњена плафонима са дрвеним гредама, подовима од тврдог дрвета и са чак 5 камина. Простор је максимално осветљен, због великог броја прозора и француских врата које чине да у сваку просторију допиру сунчеви зраци.



Велика кухиња садржи ормариц́е од дрвета, кварцне плоче и врхунске апарате. У кухињи ће се засигурно често налазити авокадо, управо из Оприних воћњака.

Главна дневна соба је пространа, осветљена и изгледа као идеално место и за дружења и за опуштање уз добру књигу.

Главно купатило је новоизграђено и има грејане подове од тиковине, велику туш кабину, каду за уживање, велика огледала, а ту су и прозори са завесама које се могу навући ако особа има жељу за мрачнијим простором.

Поред три спавац́е собе у главној куц́и, постоји и издвојена кућа за пријатеље, чланове породице који долазе повремено и остале госте.

Имање укључује савршено урађен базен, коњичке објекте (укључујуц́и шталу са пет стаја, кораље и прибор), воц́њак са цитрусима, па чак и врт лептира.

ЗАВИРИТЕ НА ИМАЊЕ:



Ако неким случајем нисте знали, овај ранч само је Оприна жеља за проширењем, пошто "краљица медија" у Монтеситу већ има вилу вредну невероватних 90 милиона долара!

Тај дом славне Опре протеже се на чак 23.000 квадратних метара.



Вила садржи 6 спаваћих соба, 16 купатила, поседује базен, собу за испијање чаја, терен за тенис, два кућна биоскопа, подрум са вином и још пуно тога.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар